Wie is plafonddroogrek.nl?

Leuk dat je interesse toont in mij.

Ik ben Gosia Zertka (42 jaar), samen met mijn vriend, dochter (18jaar) en zoon  (5 jaar) wonen wij in Delft.

Plafond droogrekken ken ik nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde, veel familie hadden ze in huis.

Mijn moeder nam er één mee toen we eind jaren ’80 naar Nederland kwamen. Jaren later ging ik op mezelf wonen, kreeg een gezin en wilde dit systeem van was ophangen ook in mijn eigen huis. Iedereen die bij mij over de vloer kwam en het plafond droogrek zag, vond het een super droogrek.  Naar aanleiding van de vele leuke reacties, ben ik een paar jaar geleden gaan zoeken naar de beste producent er van en heb deze gevonden!  In mei 2017 ben ik begonnen met deze web-winkel met plafond droogrekken en inmiddels ook diverse accessoires er voor. Ik gun iedereen het gemak van een droogrek dat niet in de weg staat.

Ik verkoop een hoogwaardig product, direct van de producent waardoor ik een goede prijs kan bieden en iedereen in staat is om het product aan te schaffen. Nu ook via AfterPAy.

Omdat ik geen fysieke winkel heb, verkoop ik mijn producten online, maar wil je het plafonddroogrek zelf afhalen en zo ook verzendkosten besparen? Maak een afspraak, dan kun je het plafonddroogrek werkend zien, mocht je daar behoefte aan hebben.
Volg mij ook op


Facebook


Instagram


Google-plus