Wie is het gezicht achter Plafonddroogrek.nl?

 

Ik ben Gosia Zertka , samen met mijn gezin wonen wij in Delft.

Waarom ik plafonddroogrekken verkoop? 

 Plafonddroogrekken ken ik nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde, veel familie hadden ze.

Mijn moeder nam er één mee toen we eind jaren ’80 naar Nederland verhuisden. Jaren later ging ik op mezelf wonen, kreeg een gezin en wilde dit systeem van was ophangen ook in mijn eigen huis. Iedereen die bij mij over de vloer kwam en het plafonddroogrek zag, vond het een super droogrek.  Naar aanleiding van de vele leuke reacties, ben ik een paar jaar geleden gaan zoeken naar de beste producent er van en heb deze gevonden!  In mei 2017 ben ik begonnen met deze web-winkel en inmiddels bied ik ook diverse accessoires er voor aan. Ik gun iedereen het gemak van een droogrek dat niet in de weg staat.

Ik verkoop een hoogwaardig product, direct van de producent, waardoor ik een goede prijs kan bieden. Of je nu in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk woont, ik stuur het voor je op.

Omdat ik geen fysieke winkel heb, verkoop ik mijn producten online, maar wil je het plafonddroogrek zelf afhalen in Delft  en zo ook verzendkosten besparen? Maak een afspraak, dan kun je het plafonddroogrek ook werkend zien, mocht je daar behoefte aan hebben.

Wil je mij op sociaal media volgen? Klik op één van de onderstaande iconen.