Keuzes maken.

Als je een eigen bedrijf start, weet je vaak niet hoe het gaat lopen, hoeveel klanten je krijgt en wat de kosten zullen zijn.  Pas na een jaar of meer kun je deze dingen een plekje gaan geven en bepalen of je winst maakt of niet. 

 Na een balans opgemaakt te hebben van 2018 heb ik gemerkt dat mijn prijzen toch te laag waren, om al mijn kosten te dekken en nog iets over te houden voor al het werk dat ik er in steek.  Afgelopen jaar heb ik ook gemerkt dat gratis verzenden toch iets is dat klanten willen, dus was verandering nodig. 

Even uitgezocht voor je:
Om een beeld te creëren voor je qua prijzen heb ik  laatst uitgezocht wie nog meer ,plafonddroogrekken verkoopt in West- Europa. Om een voorbeeld te nemen heb ik plafonddroogrek van 160cm en 7 stangen  genomen.  Bij mij €59,95 en gratis verzonden.
Ik kwam al snel bij de grote BOL.com, waar de prijzen nog steeds torenhoog zijn voor hetzelfde product. Ook even op de site gekeken van de verkoper die ze via bol aanbied en ook daar zag ik prijzen waar ik van schrok.
Na nog wat zoeken kwam ik op een site die in Frankrijk gevestigd is en ook daar zijn de prijzen erg hoog.
Ben verder gaan zoeken naar een aanbieder in Duitsland, maar kwam al snel bij Amazon.de, die ook Plafonddroogrekken een stuk duurder aanbiedt vergeleken met mij.
 
plafonddroogrek hoog
Bron: DubbelKlik Fotografie
plafonddroogrek zijkant
Bron: DubbelKlik Fotografie
Waarom?

Je zult je nu afvragen waarom al die andere bedrijven zo duur zijn? Zij leveren via-via en  kopen niet direct bij de producent in. Dit doe ik  wel. Zo bespaar ik veel omwegen en als er iets is kan ik gelijk actie ondernemen qua verbetering van het product.

En waarom maak ik mijn product niet nog duurder net als al die andere?  Waarom zou ik, door alles in eigen hand te houden (geen tussenpersonen of bedrijven) kan ik jou een goed en betaalbaar product leveren. 

Nog maar net begonnen.

Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn bedrijf (van af mei 2017), maar zoals je op de foto  ziet, straal ik steeds meer.  Vooral omdat ik beetje bij beetje bekender word en  klanten die je al voor gingen erg tevreden zijn met het product dat ik lever. 

Ook alle vragen die ik  krijg per mail of telefoon probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden. Veel gestelde vragen zie je op een pagina samengevat. Zonder al die klanten zou ik me nog steeds  afvragen of ik het wel goed doe. 

plafonddroogrek-me
Bron: DubbelKlik Fotografie
Uitkomst?

Bestel gewoon bij mij en je bespaart niet alleen veel ruimte om je was te drogen, maar ook geld om iets leuks te doen voor jezelf. 😁 Bijvoorbeeld een lekkere massage bij Weena van Massagepraktijk Serenity,  leuke schoonheid producten van Oriflame by Gerda. Of ga je voor een super leuke persoonlijke sieraad  van MI MAMMA , dan kan ook natuurlijk. 

De keuze is aan jou!

Deze blog delen? Dit mag via een van de onderstaande knoppen:
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Plafonddroogrek.nl
Waarom zou je mijn tips opvolgen?

 

Ik ben Gosia Zertka en afgelopen 21 jaar heb ik regelmatig voor professionele stomerijen / wasserijen gewerkt. 
Door heel veel middelen en toepassingen al met succes gebruikt te hebben op de werkvloer en in mijn dagelijks leven, wil ik mijn kennis graag met jou delen.

Regelmatig plaats ik op mijn website leuke tips en weetjes als blogs, die vooral met de was te maken hebben, dus hou mijn website in de gaten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *