Instagram - Plafonddroogrek.nl
het gezicht van plafonddroogrek.nl

Wie is het gezicht achter Plafonddroogrek.nl?

Ontdek de webshop voor ruimtebesparende droogrekken en geurige wasparfums. Maar wie is het brein hierachter? Wie regelt alles achter de schermen? Wie verpakt jouw bestellingen? Wie deelt de beste wastips? Maak kennis met mij, Gosia, en ontdek mijn verhaal, wie ik ben en hoe dit avontuur is begonnen.

7 stangen-plafonddroogrek-nieuw

Droogrekken

Ruimtebesparende droogrekken en bijbehorende onderdelen zijn beschikbaar voor zowel binnen (zoals de badkamer, bijkeuken, trapgat, zolder, garage) als buiten (balkon), ontworpen om ruimte te besparen omdat ze niet in de weg staan. Ze zijn uitgerust met bevestigingen voor aan het plafond, inclusief alle benodigdheden voor eenvoudige montage.

thomas-essenzedielda-wasparfum

Wasparfum

Wasparfum van Le Essenze di Elda is een aanvulling op je reguliere wasmiddel. Het zorgt ervoor dat je kleding wekenlang een ongekende geur behoudt! Dankzij de druppelaar in de fles is het zeer zuinig in gebruik. Een kleine hoeveelheid is al genoeg om je wasgoed uitzonderlijk fris te laten ruiken!

geurstokjes-le-essenze-di-elda

Sfeergeuren van Le Essenze di Elda

De sfeergeuren van Le Essenze di Elda zijn gecreëerd om de ambiance, atmosfeer en de algemene stemming in een ruimte te verrijken met hun bekende wasparfumgeuren. Deze producten zijn ontworpen om een plezierige en ontspannende omgeving te scheppen en hebben bovendien een stijlvolle look die bij elk interieur past.

Wasparfum cadeau-ideeën

Het kan moeilijk zijn om het perfecte cadeau te vinden, daarom is wasparfum een uitstekende keuze voor gelegenheden zoals Moederdag, een verjaardag, als verrassing voor een vriendin of collega of voor welke andere gelegenheid dan ook. Ik heb al enkele aantrekkelijke pakketten voor je klaargemaakt waarbij je zelf de geuren kunt uitkiezen.

allesreinigers-essenze-di-elda

Schoonmaak producten

Hoewel schoonmaken misschien niet de leukste taak is, kunnen bepaalde producten het een stuk eenvoudiger maken. Ontdek de allesreinigers van het wasparfummerk Le Essenze di Elda, samen met andere praktische reinigingsmiddelen en sprays.

wasmand stickers zwart plafonddroogrek.nl

Laundry room

Maak jouw wasruimte nog leuker door bewaarbakjes, wasmandstickers en andere leuke “Laundry Room” producten aan te schaffen. Hierdoor wordt wassen nog leuker!

Klant ervaringen

Klantenfeedback over mijn webshop, de producten en de ontvangen bestellingen verzamel ik via verschillende kanalen zoals Facebook, Google en Webwinkelkeur. Deze plaats ik op mijn website, zodat anderen dit ook kunnen lezen. Op deze manier weet je precies wat je kunt verwachten voordat je een bestelling plaatst.

blogs over wassen-drogen-wasparfum-plafonddroogrek.nl

Blogs

In de afgelopen 20 jaar heb ik regelmatig bij professionele stomerijen en wasserijen gewerkt. De kennis die ik daar en thuis heb opgedaan, wil ik graag via blogs met je delen. Je zult hier regelmatig interessante tips en weetjes vinden die voornamelijk betrekking hebben op wassen..

Heb je niet kunnen vinden wat je zocht
of heb je vragen?
Vul het contactformulier in
en ik mail je zo snel mogelijk terug.

Gegroet, Gosia
Plafonddroogrek.nl

Je mag mij ook via het whatsapp knop benaderen.