Wie is Plafonddroogrek.nl?
     

Wie is het gezicht achter Plafonddroogrek.nl?

het gezicht van plafonddroogrek.nl
Gosia, het gezicht achter Plafonddroogrek.nl

Samen met mijn gezin woon ik in Delft.

Waarom ben ik met Plafonddroogrek.nl begonnen?

Plafonddroogrekken ken ik nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde, veel familie hadden ze. Mijn moeder nam er één mee toen we eind jaren 80 naar Nederland verhuisden.

Jaren later ging ik op mezelf wonen, kreeg een gezin en wilde dit systeem van was ophangen ook in mijn eigen huis. Iedereen die bij mij over de vloer kwam en het plafonddroogrek zag, vond het een super droogrek.  

Naar aanleiding van de vele leuke reacties, ben ik, nu heel wat jaren geleden, gaan zoeken naar de beste producent ervan en heb deze gevonden! 
In mei 2017 ben ik begonnen met mijn webwinkel en inmiddels bied ik ook diverse accessoires er voor aan en ook de was sensatie Wasparfum van het merk Le Essenze di Elda.
Ik gun iedereen het gemak van een ruimtebesparend droogrek dat niet in de weg staat en waar kleding veel sneller droogt dan op een gewoon staand wasrek.


Ik verkoop hoogwaardige producten, direct van de producenten, waardoor ik een goede prijs en kwaliteit kan bieden.
Of je nu in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Spanje of Frankrijk woont, ik stuur het voor je op. 

verkooop van wasparfum bij plafonddroogrek.nl
Foto's zijn gemaakt door: By Joyce Photography

Afgelopen jaren bood ik ook montage bij het bestellen van een plafonddroogrek, maar door de drukte van mijn webshop, ben ik daarmee gestopt. De montage is namelijk vrij makkelijk uit te voeren als je de handleiding, tips en filmpjes volgt. Maar je mag me altijd voor advies vragen, mocht je er zelf niet uitkomen. 

Omdat ik geen fysieke winkel heb, verkoop ik mijn producten online, maar wil je het plafonddroogrek of elk ander product uit mijn webshop zelf afhalen in Delft? Dat mag ook.
Bestel online en kies voor afhalen in Delft, dan maken we een afhaalafspraak en kun je op een geschikt moment, voor ons allebei, jouw bestelling ophalen.
Je kunt ook het plafonddroogrek werkend zien, mocht je daar behoefte aan hebben.

Wil je mij op sociaal media volgen? Klik op één van de onderstaande iconen.