Wie is Plafonddroogrek.nl?
     

Wie is het gezicht achter Plafonddroogrek.nl?

het gezicht van plafonddroogrek.nl
Gosia, het gezicht achter Plafonddroogrek.nl

Ik heet Gosia en ben het gezicht achter deze webwinkel.
Ik woon samen met mijn familie in Delft, waar we het erg naar onze zin hebben.

Waarom ben ik met Plafonddroogrek.nl begonnen?

Plafonddroogrekken ken ik nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde, veel familie hadden ze. Mijn moeder nam er één mee toen we eind jaren 80 naar Nederland verhuisden.

Jaren later, toen ik op mezelf ging wonen en een gezin stichtte, wilde ik dit wasophangsysteem ook in mijn eigen huis hebben. Iedereen die bij mij thuis kwam en het plafonddroogrek zag, was er erg over te spreken en wilden zelf er ook een.

Gedreven door de vele positieve reacties, ben ik jaren geleden op zoek gegaan naar de beste producent en heb deze uiteindelijk gevonden. Sinds mei 2017 run ik mijn eigen webwinkel waar ik niet alleen diverse accessoires aanbied, maar ook de wasparfum Wasparfum van Le Essenze di Elda.
Ik wil dat iedereen kan genieten van het gemak van een ruimtebesparend droogrek dat niet in de weg staat en waarop kleding sneller droogt dan op een traditioneel wasrek.

Ik bied hoogwaardige producten aan, rechtstreeks van de producent, wat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Woon je in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Spanje of Frankrijk, ik verzend het product graag naar je toe.

verkooop van wasparfum bij plafonddroogrek.nl
Foto's zijn gemaakt door: By Joyce Photography

Afgelopen jaren bood ik ook montage bij het bestellen van een plafonddroogrek, maar door de drukte van mijn webshop, ben ik daarmee gestopt. De montage is namelijk vrij makkelijk uit te voeren als je de handleiding, tips en filmpjes volgt. Maar je mag me altijd voor advies vragen, mocht je er zelf niet uitkomen. 

Omdat ik geen fysieke winkel heb, verkoop ik mijn producten online, maar wil je het plafonddroogrek of elk ander product uit mijn webshop zelf afhalen in Delft? Dat mag ook.
Bestel online en kies voor afhalen in Delft, dan maken we een afhaalafspraak en kun je op een geschikt moment, voor ons allebei, jouw bestelling ophalen.
Je kunt ook het plafonddroogrek werkend zien, mocht je daar behoefte aan hebben.

Wil je mij op sociaal media volgen? Klik op één van de onderstaande iconen.