Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten en levertijd

Hoe lang is de levertijd?

 

Ik doe mij uiterste best jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je te laten bezorgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Ik kan dit echter niet volledig garanderen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van jouw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen in de winkel zijn exclusief verzendkosten.

Van af €100,- aan bestelbedrag hanteer ik GRATIS verzending

Waarom gratis verzending van af €100 pas? Ik probeer mijn prijzen zo laag mogelijk te houden, zodat jij niet te veel betaalt. De verzendkosten zijn kosten van de bezorgers, die doen niks gratis, helaas en een zeer klein stukje voor het inpakmateriaal. Het leuk inpakken van het pakketje zelf neem ik altijd voor eigen rekening. Want ik verzend jouw bestelling hoe ik deze zelf ook zou willen ontvangen. Bij €100 of meer is de marge net iets groeter om jouw bestelling volleding kosteloos te verzenden. Dan hou ik zelf maar iets minder aan over.;)

De verzendkosten onder €100,- bestelbedrag bedragen:

  • € 4.66 voor leveringen in Nederland die door de brievenbus passen
  • € 6,66 voor leveringen van pakketten tot 170 cm binnen Nederland
  • € 10,40 voor leveringen langer dan 170 cm binnen Nederland met afmetingen
  • € 10,90 voor leveringen korter dan 170 cm  en € 14,50 voor leveringen langer dan 170 cm naar België
  • € 11,20 voor leveringen korter dan 170 cm en € 14,80 voor leveringen langer dan 170 cm naar Duitsland

Levering verloopt via de postbode van Post NL of pakketbezorger van GLS. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen, maar je krijgt van mijn verzendpartij hierover een bericht met een link om jouw pakket te volgen.

 

plafonddroogrek.nl-omslagfoto

Ontvang alle
Ins & Outs van Plafonddroogrek.nl

Schrijf je in en ontvang een kortingscode voor
10% korting op je bestelling!