Ervaringen van klanten van Plafonddroogrek.nl

Alle ervaringen zijn terug te vinden op Facebook of Webwinkelkeur.
Joyce
Joyce
28 juni 2019
Na een plafonddroogrek nu ook nog mandje met wasknijpers en jengers besteld. Nog steeds heel blij met mijn aankoop en kan niet meer zonder!
Kees
Kees
26 juni 2019
Snel geleverd. Montage kostte wel wat tijd maar alles lukte perfect en we zijn zeer blij met het uiterst efficiënte gebruik van de ruimte. Ziet er mooi uit ook!
Patricia
Patricia
30 mei 2019
Plafonddroogrek.nl is zeker aan te bevelen. Ze reageert snel op vragen en levert haar producten indien mogelijk persoonlijk af. Gosia, is een zeer vriendelijke, probleem oplossend en een vakbekwame vrouw.
Joyce
Joyce
30 mei 2019
Super service! Binnen een week na aanvraag kwam Gosia even kijken of het ging in ons huis en nog geen week later hing het plafonddroogrek in ons trapgat. Op een hoogte van ongeveer 5 meter is het haar toch gelukt deze te monteren (ivm mijn zwangerschap lukte dit zelf even niet). Heel erg blij mee en de eerste bonte was hangt er inmiddels op. ☺
Stephanie
Stephanie
25 mei 2018
Snel bezorgd en de enige winkel dat niet meer verzendkosten vraagt dan de accessoire zelf. Eerlijke verzendprijs.
Yvonne
Yvonne
36 mei 2019
Ik ben heel blij met mijn droogrek. Ophangen was goed te doen, maar als je niet handig bent, denk ik dat het toch wel een uitdaging is.

Wil jij ook een van de producten?

J.P.Roman
J.P.Roman
18 april 2019
Simpel te begrijpen en te bedienen website en goede levering. Liep van bestellen tot bezorging geweldig.
Vanessa
Vanessa
25 maart 2019
Super service; het plafonddroogrek was binnen een paar dagen al opgehangen door Gosia. Met het plafonddroogrek hoeven we niet langer voorovergebogen te staan over de trapleuning (wat niet echt veilig was), maar kunnen we de rekken naar ons toehalen. Heel fijn dat de was nu sneller droogt en niet zichtbaar is wanneer er visite komt.
Marjolijn
Marjolijn
8 mei 2019
Heel tevreden met mijn plafond droogrek! Handig in gebruik zeker voor kleine mensen . Touwtje los en rek naar beneden, was ophangen met of zonder knijper en omhoog trekken... hoe simpel en effectief!! Blij mee. Ook met de hulp toen onze draadjes niet lekker liepen, gewoon een appje en snel antwoord! Was blij en ik blij 😉
Duyck
Duyck
11 maart 2019
Snelle levering, vragen supersnel beantwoordt en hulp na aankoop top !!
Monique
Monique
15 januari 2019
Ik ben heel tevreden over de levering van Plafonddroogrek.nl. De verzending was zelfs gratis en het bestelde snel in huis.
Corrie
Corrie
7 februari 2019
Wat een geweldige uitvinding, kan gewoon op rolstoel of rollator zittend de was ophangen. Doordat het hoog hangt zo droog en de service is helemaal toppie en gezellig.

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

S v d Kaay
S v d Kaay 24 november 2018
Snelle levering en heel attent.
Marleen
Marleen11 januari 2019
Binnen 1 dag was mijn bestelling in huis. Behalve mijn producten zat er In de doos als extra een waszakje en snoepjes. Erg attent. Ook een mooi kaartje als bedankje voor de bestelling. Mocht ik nog iets nodig hebben bestel ik weer bij dit bedrijf
Esther
Esther10 september 2018
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij Plafonddroogrek.nl. De bestelling werd de volgende dag al goed verpakt geleverd en de verkoopster reageerde heel snel op een vraag die ik voorafgaand aan mijn bestelling had.
Chen
Chen12 september 2018
Geweldige uitvinding. Iedereen moet het gebruiken. Spaart ruimte en super makkelijk in gebruik. Bedankt!

Wil jij ook een van de producten?

Jos
Jos13 juli 2018
Ik bleek na de betaling liever een andere uitvoering gehad te hebben en dit werd probleemloos en snel geregeld !! Superblij met de wanduitvoering!
Nicole
Nicole15 augustus 2018
Ik ben Zeer tevreden! Door transport was de wasmand beschadigd maar er werd meteen een nieuwe bezorgd. Ik vind het ideaal dat ik de wasmand op poten kan zetten en weer makkelijk kan inklappen.
Kim
Kim5 juni 2018
Zeer tevreden, snelle verzending. Snelle en duidelijke communicatie van een vriendelijke verkoopster en net zo belangrijk een zeer concurrerende prijs voor haar producten. Heb bij het ophangen teveel touw gebruikt en kwam niet uit. Verkoopster stuurde dezelfde dag nog extra touw waardoor ik de klus af kon maken. Mijn dank voor de goede service. Voor wie twijfelde een bestelling te doen bij deze winkel... Niet meer twijfelen, gewoon bestellen!
Charlotte
Charlotte7 juni 2018
Heel tevreden. De levering duurde wat langer omdat het product niet op voorraad was. Daarover werd ik netjes geïnformeerd. Tijdens transport was het wasrek beschadigd. Ik werd meteen teruggehaald en ik had binnen 2 werkdagen een nieuwe en de oude werd meteen opgehaald. Top service!!
Heidi
Heidi 24 april 2018
Snelle levering, fantastisch product. Zeer ruimtebesparend en heel makkelijk in gebruik. Ik ben blij!
Monique
Monique 13 december 2017
Via een Facebook actie een plafondrek gewonnen, heel blij mee en ideaal als je weinig ruimte hebt!!

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Marij
Marij 10 november 2018
Binnen een paar dagen had ik het plafonddroogrek al in huis. Er zat een duidelijke beschrijving bij en....leuk als extraatje een paar knijpers en snoepjes :-). Het droogrek is ideaal voor grote stukken zoals dekbedovertrekken. De was hangt net als voorheen in het trapgat, alleen kan ik er nu makkelijk onderdoor lopen. En nu heb ik veel meer ruimte dan op het kleine rekje dat over de balustrade ging.
Sabrina
Sabrina19 november 2018
Ik zou niet meer zonder kunnen. We wonen klein en dit is de ideale ruimtebesparing. Plus een lekker huisparfum in de inkom. Hier hangt hij in het trapgat.
Gerda
Gerda11 september 2018
Een mooie pagina met duidelijke uitleg en handige tips 😊
Chanty
Chanty25 november 2018
Badrek gekocht, moet eerlijk zeggen, een geweldige uitvinding. Staat stevig en de handdoeken hebben genoeg ruimte om te drogen. Wacht niet te langer en schaf hem aan voor jezelf want ieder verdient een cadeau als dit.
Ilza
Ilza18 november 2018
Ons nieuwe wanddroogrek hangt inmiddels een week. We zijn heel blij met de snelle levering van Plafonddroogrek.n en de lakens drogen duidelijk sneller nu deze in het trapgat hangen i.p.v. over een klein rek gedrapeerd.
Sabrina
Sabrina19 november 2018
Ik zou niet meer zonder kunnen. We wonen klein en dit is de ideale ruimtebesparing. Plus een lekker huisparfum in de inkom. Hier hangt hij in het trapgat.

Wil jij ook een van de producten?

Lia
Lia15 december 2017
Ik vind hem geweldig zoveel ruimte besparend! En niet duur heb die van 2 meter en kan heel veel was aan hangen ben er blij mee!
Katja
Katja16 november 2018
Iedereen zou het moeten hebben! Mega handig.
Monique
Monique9 januari 2019
Ik heb ze binnen, heel blij mee. De eerste was hangt ermee aan de lijn. #wasknijpers
Heidi
Heidi24 april 2018
Het heeft even geduurd, maar het droogrek hangt. Het opvangsysteem aan het plafond was hier nog een beste klus, maar het is gelukt. Maar nu het hangt, wil ik echt niet meer zonder. Ik heb beneden in de bijkeuken de wasmachine staan en moest met ieder wasje naar zolder. Niet praktisch. Het plafond droogrek past precies in de nis, de ruimte is dus goed benut. Het is helemaal niet zwaar in gebruik en steviger dan ik dacht. Zonder probleem kan zelfs een zware, natte badmat er aan hangen. Ik heb sinds het hangt, de droger niet meer aan gehad. 😊

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Ramona
Ramona13 januari 2018
Geweldige service❤ Helemaal happy met me plafond droogrek heerlijk zo boven me wasmachine! En er gaat precies 1 wasje erop😍😍😍 Nu vind ik de was wel leuk geworden want staat totaal niet meer in de weg❤
Carola
Carola8 januari 2018
Gister heeft mijn dochter de eerste was op het wasrek gehangen. Helemaal top. Het heeft even geduurd voor die hing maar dat ligt niet aan het rek maar aan mijn lijf. Je loopt niet meer met je hoofd door de was de trap op. Mijn rek is 1,60 breed. Ik gebruik hem niet voor alle was ik heb een droger maar dingen die niet in de droger kunnen hang ik op. Maar er kan genoeg op mocht je geen droger hebben. Mijn dochter dacht eerst met wasknijpers kan niet. Maar met de grote die je erbij kan bestellen gaat dat prima.
Marco
Marco7 juli 2018
Heel blij mee super service heb de droogrek laten ophangen top gedaan ik de was wel leuk geworden want staat totaal niet meer in de weg
Jessica
Jessica11 juni 2018
Heel tevreden. Makkelijk te bestellen. Nog makkelijker in gebruik.

Wil jij ook een van de producten?