Ervaringen van klanten - Plafonddroogrek.nl

GRATIS verzending van af €100,-

Voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden!
(m.u.v.het weekend en feestdagen.)

Ervaringen van klanten van Plafonddroogrek.nl

Alle ervaringen zijn terug te vinden op Facebook  ,  Google en Webwinkelkeur
Petra
Petra
04-09-2020
Lees verder
Fijne producten
Tiny
Tiny
28-09-2020
Lees verder
Nadat ik een filmpje had gezien over wasparfum, ben ik bij plafonddroogrek terecht gekomen. Omdat ik niet wist of mij dit zou bevallen heb ik eerst een proefpakket van 10 kleine flesjes met verschillende geurtjes besteld. Dan is het moeilijk om een keuze te maken, daar er een aantal wel erg lekker ruiken. Uiteindelijk ben ik voor 3 geuren gegaan ( omdat kiezen moeilijk is), te weten: Argan; ruikt oosters, beetje kruidig, Diamante&bamboo; zacht, licht fris en Zircone; warme zoete geur. Omdat je maar erg weinig nodig hebt, ga ik zeker lang genieten van deze geuren. Je krijgt er ook een uitleg bij hoe je de wasparfum moet gebruiken. Wasverzachter wordt door mij niet meer gebruikt. De prijs is vrij hoog, maar met een flesje van 100 ml kan men minimaal 20 wasjes draaien. Probeer wasparfum uit door het proefpakket te bestellen.
Yvonne
Yvonne
12-09-2020
Lees verder
Goede service heel aardig vlugge levering
Maegreet
Maegreet
20-09-2020
Lees verder
Snelle levering, super handig produkt. De plafond wasrek 😁
Jolanda
Jolanda
15-09-2020
Lees verder
Persoonlijke en attente verzending, voor mij alleen nog wasparfum in plaats van andere producten, heerlijke geuren.
Karin
Karin
12-09-2020
Lees verder
Ik heb een proefpakket voor wasparfum gekocht zodat ik eerst kan ontdekken welke geur ik het fijnste vind en of het me goed bevalt. Ik had het al snel binnen, werd netjes op de hoogte gehouden en het kwam goed en mooi ingepakt binnen. Ik ben volop aan het proberen maar heb nu al mijn favorieten ontdekt geloof ik😊
Yanti
Yanti
26-09-2020
Lees verder
Tevreden met het plafoondroogrek. Mooi product, snel geleverd en de service is super.
Victor
Victor
17-08-2020
Lees verder
Gebruik het plafonddroogrek nu ruim een jaar op mijn te kleine (Amsterdams 1 bij 5 meter) balkon. Het droogrek functioneert naar volle tevredenheid. Had een klein defect aan katrollensysteem dat ik meldde bij plaffonddroogrek.nl . Er werd direct gereageerd op mijn e-mail en het probleem is ook meteen opgelost ! Ik krijg een vervangend onderdeel toegestuurd. Echt,..SU-PER netjes! Dus van mij een dikke 10 met krul voor plaffonddroogrek.nl!
Miranda
Miranda
08-05-2020
Lees verder
Nu al binnen! Oooh en ik kan niet kiezen! 1e wasmachine draait 🌸 met diamantekker als de was hangt. Top.
Jaqueline
Jaqueline
20-05-2020
Lees verder
Bedankt weer voor het pakketje met lekkere luchtjes en een lief extraatje xx 💋 #wordweergenieten
Chantal
Chantal
29-04-2020
Lees verder
Vandaag mijn proefpakket met wasparfum binnen gekregen, na wat afsnuffelen mijn eerste was gedraaid met de dolce, wat een heerlijke geur.. als je de wasmachine open doet komt de geur je tegemoet en na het ophangen ruikt je hele huis ernaar.. Ik ben overstag! Geen wasverzachter meer maar wasparfum 😍 Nu alleen de favoriete geuren nog vinden en dan grotere flessen bestellen!
Tamara
Tamara
12-05-2020
Lees verder
Mijn moeder blij gemaakt met de dingetjes om sokken op te hangen.
Jolanda
Jolanda
10-09-2020
Lees verder
Wasparfum en azijn in plaats van wasverzachter is geweldig ,blijft lang ruiken en de machine schoon, na zoveel dure flessen wasverzachter met nooit het fijne resultaat maar nu wel zelfs na dagen in de kast ruikt het nog heerlijk fris, ik heb een grote fles lavender gekozen ,die gaat nooit tegen zitten.

Wil jij ook een van de producten?

Bridget
Bridget
05-06-2020
Lees verder
Bestelling snel in huis. Ben superblij met de wasparfum. Ik vind ze allemaal lekker ruiken. Heerlijk. Het huis ruikt zo lekker als de was hangt. Top.
Linda
Linda
03-06-2020
Lees verder
Verkoopt heerlijk wasparfum, snelle levering ,goede service en inmiddels voor de tweede keer besteld !
Corina
Corina
02-06-2020
Lees verder
Goede informatie en snelle levering!fde dag is er een nieuw pakket verstuurd!
Astrid
Astrid
01-06-2020
Lees verder
Snelle, persoonlijke Service! Prachtige cadeau verpakking
Marjanne
Marjanne
04-05-2020
Lees verder
Mijn ervaring met Plafonddroogrek.nl is erg goed. Ik heb gebeld voor informatie en werd vriendelijk te woord gestaan. Mijn man heeft de spullen opgehaald en ze waren erg leuk ingepakt een cadeautje om uit te pakken Ook zaten er nog een paar kleine cadeautjes bij. Erg leuk!
Antoinette
Antoinette
12-01-2020
Lees verder
Hele fijne site, snelle bezorging. Je krijgt er ook allemaal proefmonstertje en snoepjes bij in leuke tule verpakt..mijn dochtertje vind dat ook heel leuk en lekker 🙂 Er wordt echt werk van je bestelling gemaakt , super leuk !
Sonja
Sonja
12-02-2020
Lees verder
Super goede levering (was fout gegaan bij de dhl, kreeg meteen een mailtje met foto doorgestuurd en meteen dezelfde dag is er een nieuw pakket verstuurd! Het systeem werkt perfect, kan veel meer was ophangen en het hangt niet meer in de weg. Daarnaast erg blij met de meebestelde wasparfum, ideaal zo'n proefpakket met allerlei geurtjes voor een klein prijsje, zodat je kan proberen, maar denk dat ik hier ook tijden mee vooruit kan 😉 De wasparfum heeft zelfs met 4 a 5 druppels op een dikke scheut azijn tot resultaat dat de poepwas van mn gehandicapte zoontje van 6,5 fris uit de machine komt, dit heeft nog geen enkel wasmiddel of wasverzachter kunnen bereiken, zelfs niet na 2 of soms 3x wassen! Heel blij mee 😉
Ro
Ro
03-03-2020
Lees verder
Ik ben super blij met de plafonddroogrek. De service was ook hartstikke goed, tevens de uitleg en de service. Gewoon super 👍nogmaals; dank je wel .
Roos
Roos
24-02-2020
Lees verder
Betrouwbaar, goede service, gewoon super

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Diana
Diana
06-02-2020
Lees verder
Ik heb hier voor de eerste keer besteld en dit zal zeker meer worden goede service snelle verzending kortom een aanrader
A.
A.
04-02-2020
Lees verder
Geweldige service, snelle levering en top product!
Melissa
Melissa
29-01-2020
Lees verder
Top service en persoonlijke aandacht. Ook kreeg ik super snel reactie!
Truus
Truus
22-01-2020
Lees verder
Snelle levering. Goede services. Vriendelijke benadering
Diana
Diana
04-01-2020
Lees verder
Ten werste waarom ik m heb gekocht. De was hangt me niet meer in de weg.. maar jeetje wat heeft ze me verwend met alle kadootjes! Je bent geweldig! En je spullen ook! Ik heb weer ruimte als ik gewassen heb!
Sylvia
Sylvia
10-01-2020
Lees verder
Snelle levering! Persoonlijke benadering. Met liefde verzonden. Goede prijs. Top! Een dikke 10!

Wil jij ook een van de producten?

Nathalie
Nathalie
25-12-2019
Lees verder
Geweldige service, snelle levering en dat met de feestdagen
Heidi
Heidi
09-12-2019
Lees verder
Proefpakketje wasparfum besteld. Nog niet gebruikt, maar alleen het pakketje was al een feestje. Zó leuk! Allemaal kleine lieve kadootjes erbij. Loved it 😊
Anneke
Anneke
29 november 2019
Lees verder
Goede service en een snelle levering en dan ook nog een superhandig plafonddroogrek in huis hebben.
Carolien
Carolien
05-12-2019
Lees verder
Duidelijke website met goede voorbeelden hoe het droogrek kan hangen.
Daan
Daan
15 november 2019
Lees verder
Helemaal blij met mijn bestelling En was snel bezorgd
Geert Jan
Geert Jan
7 november 2019
Lees verder
Goede service, op tijd geleverd

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Sigrid
Sigrid
4 november 2019
Lees verder
Wij hebben het grootste plafond droog rek besteld. Super snelle service en we werden zelfs op zondag via facetime geholpen bij het installeren. Dus de service is top!!! Ook had ik proefpakket was parfum besteld om te proberen en daar ben ik al verslaafd aan; ruikt zo lekker! En het droogten is gewoon ideaal. En geweldige service! Wat wil je nog meer?
Siene
Siene
3 november2019
Lees verder
Geweldige levering en een geweldig rekje zijn er zeer blij mee .
Sissi
Sissi
27 oktober 2019
Lees verder
Heel snelle levering,en leuke gratis dingen erbij,oa sleutelhanger,een kunstof haak om wat op te hangen
Anette
Anette
27 oktober 2019
Lees verder
Snelle bezorging , goeie produkten
Dennis
Dennis
26 oktober 2019
Lees verder
Super service. Na een What’s app met een vraagje werd ik gelijk terug gebeld. En touw om te verlengen werd gelijk opgestuurd. Echt service zoals het hoort ! Zal het zeker aanbevelen bij vrienden.
Fré
Fré
24 oktober 2019
Lees verder
Snel geleverd, goede kwaliteit en ontzettend goede oplossing voor een lastig probleem als je kein behuisd bent.

Wil jij ook een van de producten?

Manja
Manja
17 oktober 2019
Lees verder
Wij hebben het grootste plafond droog rek besteld. Super snelle service en we werden zelfs op zondag via facetime geholpen bij het installeren. Dus de service is top!!! Ook had ik proefpakket was parfum besteld om te proberen en daar ben ik al verslaafd aan; ruikt zo lekker! En het droogten is gewoon ideaal. En geweldige service! Wat wil je nog meer?
Ingeborg
Ingeborg
8 oktober 2019
Lees verder
Helemaal blij met mijn XXL plafondwasrek! Heel fijn met een groot gezin, met name omdat het ruimte besparend is. Netjes verpakt en geleverd, erg blij ook met dat de touwen op maat geknipt waren!
Fam de Boer
Fam de Boer
8 oktober 2019
Lees verder
Ik bestelde een proefpakket wasparfum via www.plafonddroogrek.nl. Mijn bestelling was er snel, tot in de puntjes verzorgt ingepakt. Omschrijving voor gebruik van het product is helder.
J.
J.
3 oktober 2019
Lees verder
Sorry voor de late reactie. Niet eerder tijd om het product op te hangen maar gelukkig het hangt na enig gepuzzel. Video is duidelijker dan de handleiding. Zover ben ik wel tevreden met het product.
Joanne
Joanne
28 september 2019
Lees verder
Heb het snel ontvangen de JANGERS netjes verpakt ik ga ze gebruiken in de vakantie naar Dubai. Dank je wel voor de goede service en binnenkort ga ik het plagonfdroogrek (leuk scrabble woord) bestellen.
Sanne
Sanne
28 september 2019
Lees verder
Super fijn persoonlijk contact en snel goed geholpen. Mijn pakketje was net een kadotje om uit te pakken. En natuurlijk ben ik super blij met Mn sokkenhangers!

Wil jij ook een van de producten?

Petra
Petra
16 september 2019
Lees verder
Samen met mijn man geïnstalleerd. Ben er erg blij mee. Een super uitvinding!
Patricia
Patricia
16 september 2019
Lees verder
Op zaterdag een proefpakket met wasparfum besteld en maandag al in huis! Erg attent dat er een janger, sokkenclip en snoepjes bij zitten, zo voel je je wel gewaardeerd als klant! Als ik nu de was gedaan heb ruikt de was heerlijk en als bonus mn huis ook. Fijn dat er een proefpakket is zo kan ik eerst bepalen welke ik het lekkerst vind voor de volgende bestelling.
André
André
15 september 2019
Lees verder
Snelle levering en goed product dat voldoet aan de verwachting ,binnen een uurtje opgehangen in het trapgat van de zoldertrap.
Gwenda
Gwenda
14 september 2019
Lees verder
Ik heb 2 ophangsystemen besteld, 1,4 en 2,0 meter. Beide met 7 stangen. Het ophangen was even een uitdaging en kostte echt wel langer dan 1 uur (per stuk). Maar het ziet er super uit. Al even met droge was geprobeerd (we zijn nog aan het verbouwen) Een dekbed van 2.00m past er makkelijk op. Heel tevreden dus!

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Heidi
Heidi
29 augustus 2019
Lees verder
Wat een super snelle levering; gisteren besteld en vandaag al in huis.Alles keurig verpakt.Bedankt voor heel leuke presentje en de leuke Oeganza zakjes. Groejes van Heidi
Ingrid
Ingrid
11 september 2019
Lees verder
Bestelling supersnel binnen gekregen! De post had er een rommeltje van gemaakt waardoor er een lege doos met alleen de factuur binnen kwam 😱 De volgende dag lag er alweer een nieuw pakketje met de Jangers in de brievenbus. Helemaal blij mee, en heerlijk voor op vakantie!
Marjan
Marjan
18 augustus 2019
Lees verder
Erg blij met het rek! Fijne communicatie, snelle levering en goede kwaliteit.
Leonieke
Leonieke
18 augustus 2019
Lees verder
Heel tevreden. Mijn bestelling was snel en netjes geleverd. Goede beschrijving van het installeren van het droogrek. Prima product.
cballarin
cballarin
16 juli 2019
Lees verder
Op tijd geleverd, fantastische object.
B
B
15 augustus 2019
Lees verder
Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden. Leuke presentjes bij de bestelling leuk ingepakt. Word je blij van. Foutje bij leveren touwen maar keurig binnen 1 dag opgelost.

Wil jij ook een van de producten?

Joyce
Joyce
28 juni 2019
Lees verder
Na een plafonddroogrek nu ook nog mandje met wasknijpers en jengers besteld. Nog steeds heel blij met mijn aankoop en kan niet meer zonder!
Kees
Kees
26 juni 2019
Lees verder
Snel geleverd. Montage kostte wel wat tijd maar alles lukte perfect en we zijn zeer blij met het uiterst efficiënte gebruik van de ruimte. Ziet er mooi uit ook!
Patricia
Patricia
30 mei 2019
Lees verder
Plafonddroogrek.nl is zeker aan te bevelen. Ze reageert snel op vragen en levert haar producten indien mogelijk persoonlijk af. Gosia, is een zeer vriendelijke, probleem oplossend en een vakbekwame vrouw.
Joyce
Joyce
30 mei 2019
Lees verder
Super service! Binnen een week na aanvraag kwam Gosia even kijken of het ging in ons huis en nog geen week later hing het plafonddroogrek in ons trapgat. Op een hoogte van ongeveer 5 meter is het haar toch gelukt deze te monteren (ivm mijn zwangerschap lukte dit zelf even niet). Heel erg blij mee en de eerste bonte was hangt er inmiddels op. ☺
Stephanie
Stephanie
25 mei 2018
Lees verder
Snel bezorgd en de enige winkel dat niet meer verzendkosten vraagt dan de accessoire zelf. Eerlijke verzendprijs.
Yvonne
Yvonne
36 mei 2019
Lees verder
Ik ben heel blij met mijn droogrek. Ophangen was goed te doen, maar als je niet handig bent, denk ik dat het toch wel een uitdaging is.

Wil jij ook een van de producten?

J.P.Roman
J.P.Roman
18 april 2019
Lees verder
Simpel te begrijpen en te bedienen website en goede levering. Liep van bestellen tot bezorging geweldig.
Vanessa
Vanessa
25 maart 2019
Lees verder
Super service; het plafonddroogrek was binnen een paar dagen al opgehangen door Gosia. Met het plafonddroogrek hoeven we niet langer voorovergebogen te staan over de trapleuning (wat niet echt veilig was), maar kunnen we de rekken naar ons toehalen. Heel fijn dat de was nu sneller droogt en niet zichtbaar is wanneer er visite komt.
Marjolijn
Marjolijn
8 mei 2019
Lees verder
Heel tevreden met mijn plafond droogrek! Handig in gebruik zeker voor kleine mensen . Touwtje los en rek naar beneden, was ophangen met of zonder knijper en omhoog trekken... hoe simpel en effectief!! Blij mee. Ook met de hulp toen onze draadjes niet lekker liepen, gewoon een appje en snel antwoord! Was blij en ik blij 😉
Duyck
Duyck
11 maart 2019
Lees verder
Snelle levering, vragen supersnel beantwoordt en hulp na aankoop top !!
Monique
Monique
15 januari 2019
Lees verder
Ik ben heel tevreden over de levering van Plafonddroogrek.nl. De verzending was zelfs gratis en het bestelde snel in huis.
Corrie
Corrie
7 februari 2019
Lees verder
Wat een geweldige uitvinding, kan gewoon op rolstoel of rollator zittend de was ophangen. Doordat het hoog hangt zo droog en de service is helemaal toppie en gezellig.

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

S v d Kaay
S v d Kaay 24 november 2018
Lees verder
Snelle levering en heel attent.
Marleen
Marleen11 januari 2019
Lees verder
Binnen 1 dag was mijn bestelling in huis. Behalve mijn producten zat er In de doos als extra een waszakje en snoepjes. Erg attent. Ook een mooi kaartje als bedankje voor de bestelling. Mocht ik nog iets nodig hebben bestel ik weer bij dit bedrijf
Esther
Esther10 september 2018
Lees verder
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling bij Plafonddroogrek.nl. De bestelling werd de volgende dag al goed verpakt geleverd en de verkoopster reageerde heel snel op een vraag die ik voorafgaand aan mijn bestelling had.
Chen
Chen12 september 2018
Lees verder
Geweldige uitvinding. Iedereen moet het gebruiken. Spaart ruimte en super makkelijk in gebruik. Bedankt!

Wil jij ook een van de producten?

Jos
Jos13 juli 2018
Lees verder
Ik bleek na de betaling liever een andere uitvoering gehad te hebben en dit werd probleemloos en snel geregeld !! Superblij met de wanduitvoering!
Nicole
Nicole15 augustus 2018
Lees verder
Ik ben Zeer tevreden! Door transport was de wasmand beschadigd maar er werd meteen een nieuwe bezorgd. Ik vind het ideaal dat ik de wasmand op poten kan zetten en weer makkelijk kan inklappen.
Kim
Kim5 juni 2018
Lees verder
Zeer tevreden, snelle verzending. Snelle en duidelijke communicatie van een vriendelijke verkoopster en net zo belangrijk een zeer concurrerende prijs voor haar producten. Heb bij het ophangen teveel touw gebruikt en kwam niet uit. Verkoopster stuurde dezelfde dag nog extra touw waardoor ik de klus af kon maken. Mijn dank voor de goede service. Voor wie twijfelde een bestelling te doen bij deze winkel... Niet meer twijfelen, gewoon bestellen!
Charlotte
Charlotte7 juni 2018
Lees verder
Heel tevreden. De levering duurde wat langer omdat het product niet op voorraad was. Daarover werd ik netjes geïnformeerd. Tijdens transport was het wasrek beschadigd. Ik werd meteen teruggehaald en ik had binnen 2 werkdagen een nieuwe en de oude werd meteen opgehaald. Top service!!
Heidi
Heidi 24 april 2018
Lees verder
Snelle levering, fantastisch product. Zeer ruimtebesparend en heel makkelijk in gebruik. Ik ben blij!
Monique
Monique 13 december 2017
Lees verder
Via een Facebook actie een plafondrek gewonnen, heel blij mee en ideaal als je weinig ruimte hebt!!

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Marij
Marij 10 november 2018
Lees verder
Binnen een paar dagen had ik het plafonddroogrek al in huis. Er zat een duidelijke beschrijving bij en....leuk als extraatje een paar knijpers en snoepjes :-). Het droogrek is ideaal voor grote stukken zoals dekbedovertrekken. De was hangt net als voorheen in het trapgat, alleen kan ik er nu makkelijk onderdoor lopen. En nu heb ik veel meer ruimte dan op het kleine rekje dat over de balustrade ging.
Sabrina
Sabrina19 november 2018
Lees verder
Ik zou niet meer zonder kunnen. We wonen klein en dit is de ideale ruimtebesparing. Plus een lekker huisparfum in de inkom. Hier hangt hij in het trapgat.
Gerda
Gerda11 september 2018
Lees verder
Een mooie pagina met duidelijke uitleg en handige tips 😊
Chanty
Chanty25 november 2018
Lees verder
Badrek gekocht, moet eerlijk zeggen, een geweldige uitvinding. Staat stevig en de handdoeken hebben genoeg ruimte om te drogen. Wacht niet te langer en schaf hem aan voor jezelf want ieder verdient een cadeau als dit.
Ilza
Ilza18 november 2018
Lees verder
Ons nieuwe wanddroogrek hangt inmiddels een week. We zijn heel blij met de snelle levering van Plafonddroogrek.n en de lakens drogen duidelijk sneller nu deze in het trapgat hangen i.p.v. over een klein rek gedrapeerd.
Sabrina
Sabrina19 november 2018
Lees verder
Ik zou niet meer zonder kunnen. We wonen klein en dit is de ideale ruimtebesparing. Plus een lekker huisparfum in de inkom. Hier hangt hij in het trapgat.

Wil jij ook een van de producten?

Lia
Lia15 december 2017
Lees verder
Ik vind hem geweldig zoveel ruimte besparend! En niet duur heb die van 2 meter en kan heel veel was aan hangen ben er blij mee!
Katja
Katja16 november 2018
Lees verder
Iedereen zou het moeten hebben! Mega handig.
Monique
Monique9 januari 2019
Lees verder
Ik heb ze binnen, heel blij mee. De eerste was hangt ermee aan de lijn. #wasknijpers
Heidi
Heidi24 april 2018
Lees verder
Het heeft even geduurd, maar het droogrek hangt. Het opvangsysteem aan het plafond was hier nog een beste klus, maar het is gelukt. Maar nu het hangt, wil ik echt niet meer zonder. Ik heb beneden in de bijkeuken de wasmachine staan en moest met ieder wasje naar zolder. Niet praktisch. Het plafond droogrek past precies in de nis, de ruimte is dus goed benut. Het is helemaal niet zwaar in gebruik en steviger dan ik dacht. Zonder probleem kan zelfs een zware, natte badmat er aan hangen. Ik heb sinds het hangt, de droger niet meer aan gehad. 😊

Wil jij je ervaring delen met anderen en deze hier terug zien?

Ramona
Ramona13 januari 2018
Lees verder
Geweldige service❤ Helemaal happy met me plafond droogrek heerlijk zo boven me wasmachine! En er gaat precies 1 wasje erop😍😍😍 Nu vind ik de was wel leuk geworden want staat totaal niet meer in de weg❤
Carola
Carola8 januari 2018
Lees verder
Gister heeft mijn dochter de eerste was op het wasrek gehangen. Helemaal top. Het heeft even geduurd voor die hing maar dat ligt niet aan het rek maar aan mijn lijf. Je loopt niet meer met je hoofd door de was de trap op. Mijn rek is 1,60 breed. Ik gebruik hem niet voor alle was ik heb een droger maar dingen die niet in de droger kunnen hang ik op. Maar er kan genoeg op mocht je geen droger hebben. Mijn dochter dacht eerst met wasknijpers kan niet. Maar met de grote die je erbij kan bestellen gaat dat prima.
Marco
Marco7 juli 2018
Lees verder
Heel blij mee super service heb de droogrek laten ophangen top gedaan ik de was wel leuk geworden want staat totaal niet meer in de weg
Jessica
Jessica11 juni 2018
Lees verder
Heel tevreden. Makkelijk te bestellen. Nog makkelijker in gebruik.

Wil jij ook een van de producten?

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
plafonddroogrek.nl-omslagfoto

Ontvang alle
Ins & Outs van Plafonddroogrek.nl

Schrijf je in en ontvang een kortingscode voor
10% korting op je bestelling!