Wasrek - Plafonddroogrek.nl

Wasrek

Praktisch wasrek

Ben je op zoek naar een praktisch wasrek om je was te drogen? Hang je je was graag buiten aan de lijn, maar lukt dat niet altijd? Dan ben je zeker niet de enige. Het regent of je moet overdag naar je werk. Toch is het nodig om regelmatig je was te drogen. Een wasrek binnen kan nogal eens voor problemen zorgen. Waar zet je zo’n rek neer? Heb je er wel genoeg ruimte voor? Ideaal zijn de zogenaamde plafonddroogrekken. Die bevestig je eenvoudig aan het plafond. Op deze manier kost het je geen ruimte. En waar je het rek ophangt, dat is helemaal aan jou.

Voordelen van wasrek aan het plafond

Een droogrek dat je aan het plafond kunt hangen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je kunt er veel was aan hangen. Er zijn namelijk allerlei maten en modellen verkrijgbaar. Heb je veel was, dan neem je een droogrek met veel stangen. Ben je maar alleen en valt het wel mee met de hoeveelheid wasgoed, dan kun je bijvoorbeeld een klein rek met 6 stangen nemen. Je wasgoed kan lekker languit hangen. Dat is met een staand droogrek lang niet altijd het geval. Een voordeel van languit hangen is dat de was sneller droogt. De kans op vieze luchtjes is dan vele malen kleiner. Hangt er geen was aan het rek, dan zul je zien dat het nauwelijks opvalt.

Wasrek
Meer foto's bekijken? Klik op de foto.

Droogrek hangend boven het bad

Een droogrek wordt door de meeste mensen op de zolder gezet. Dat is toch wel de plek waar je meestal niet veel komt. De was hangt of staat dan niet in de weg. Een rek vol natte kleding in je woonkamer is nou niet echt iets dat zorgt voor een gezellige uitstraling. Het is ook prettig als je goed kunt ventileren in de ruimte waar je het droogrek plaatst. Een plafonddroogrek kun je ook heel goed op de zolder ophangen. Niemand die tegen de was aanloopt. Handig is daarnaast ook de badkamer. Je kunt het droogrek boven je bad bevestigen. Het is dan geen enkel probleem om kletsnatte was op te hangen. De druppels water stromen zo het riool in. Je hoeft niet bang te zijn dat de vloer nat wordt. Na het douchen of baden hang je meteen de natte handdoeken op. Dan kun je ze daarna in de wasmand stoppen tot het tijd is om de wasmachine aan te zetten. Andere veel gebruikte locaties voor een plafonddroogrek zijn bijvoorbeeld trapgat, de garage of het terras.