Plafonddroogrek, noodzaak of gemak?

GRATIS verzending vanaf €100,-

Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Binnen 14 dagen retourneren

Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Binnen 14 dagen retourneren
GRATIS verzending vanaf €100,-
Vorige
Volgende

Mijn gezin wordt groter, dus ook meer was!

Je zal nu wel denken; je gezin wordt groter? Van harte gefeliciteerd!

NEE, niet op die manier.

 

Mijn gezin wordt niet groter qua mensen maar qua kleding, Grotere kleding en meer kleding. Mijn zoontje is nu al weer 6 jaar en zijn kleding wordt steeds een maatje groter. Hij speelt vaak buiten dus heeft elke dag schone kleding aan. Mijn dochter wordt ouder, al weer 20 jaar, pff  wat gaat dat snel zeg, ze koopt nieuwe kleding en wilt vaker iets anders aan, naar werk, feestjes, chillen met vrienden. Mijn vriend werkt veel buiten,  vooral met dit weer bah, ook hij heeft steeds schone werkkleding nodig.
Met al die grotere kleding en meer kleding, is de wasmand natuurlijk sneller vol en was ik ook meer. Maar waar moet ik het kwijt?

plafonddroogrek-mijn-wasmand

Ik had 2 plafond droogrekken op zolder hangen. Eén van 2 m met 6 stangen en één van 1,6 m met 5 stangen. Het werd tijd voor meer wasruimte. Een gewone staande droogrek was geen optie, want de was wordt in mijn dochters kamer (zolder) opgehangen. Ik wil geen ruimte innemen door op de grond was te gaan stallen. Omdat de plafonddroogrekken totaal niet in de weg staan, heb ik de kleinere plafondrek omgewisseld naar een grotere van 2 meter met 6 stangen (ook met 7 stangen beschikbaar).


Nu kan ik met gemak 2 volle wasmachines met kleding ophangen om te drogen. En hou nog zelfs 2 stangen over, dus een klein wasje kan er ook nog bij. Zo is mijn wasmand snel leeg en hoef ik niet na één volle wasmachine te wachten tot dat de ene was droog is om een volgende te draaien.
Voor veel mensen zou een plafond droogrek een uitkomst zijn omdat ze te weinig ruimte hebben om hun was te drogen, maar voor velen, zo ook voor mij, is het echter gemak. Zo kan ik veel was in 1 keer ophangen zonder dat het bruikbare ruimte inneemt. Zoals je kunt zien hangt nu één schuin en één recht.

plafonddroogrek op zolder schuin plafond
plafonddroogrek-Zolder-2 x 200cm

De eerste gedachten die mensen hebben bij het plafonddroogrek: het is zo’n gedoe om deze op te hangen, je moet alles uitmeten, boren, draden doorheen rijgen en alles goed hangen.
Maar iedereen die het plafonddroogrek gekocht heeft bij mij zeggen na het monteren; Het was de moeite waard en goedkoper dan alle andere aanbieders van deze droogrekken. Nu hangt de was lekker tegen het plafond en niet in de weg zoals al die staande rekjes voorheen.

kleine-plafonddroogrek

Je kan natuurlijk ook montage bestellen bij je plafonddroogrek, dan kom ik deze voor jou ophangen.
En ga je verhuizen of wil je het rek toch ergens anders ophangen? Geen probleem, je hoeft niet alles meer op nieuw te rijgen. Alleen de schroeven er uit schroeven, alles uitmeten en het rek kan zo weer vastgemaakt worden op een nieuw plekje. 
Gemak of noodzaak, het plafond droogrek is een niet al te dure en handige manier van was ophangen.

montage boven trap-plafonddroogrek.nl
korte plafonddroogrek 5 stangen in badkamer

 

De kortere plafonddroogrek heb ik daarna in mijn badkamer opgehangen, boven mijn wasmachine. Daarop hangen we baddoeken en handdoeken die nog een ronde mee kunnen of een klein wasje als ik deze gelijk op wil hangen en geen zin heb om naar zolder te lopen. Zo heb ik weer gemak van een plafonddroogrek die anders ongebruikt zou liggen.

Heb jij nog vragen, opmerkingen of tips? Plaats ze hieronder of op Facebook.

 

Deze blog delen? Dit mag via een van de onderstaande knoppen:
Deel op facebook
Facebook
Deel op google
Google+
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn

1 gedachte op “Plafonddroogrek, noodzaak of gemak?”

  1. Wat een super idee! Ik merk het ook dat de was aan het groeien is doordat zoonlief groter wordt. Vind ook dat kleding gewoon lekker vies moet worden, de wasmachine is gelukkig geduldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

plafonddroogrek.nl-omslagfoto

Ontvang alle
Ins & Outs van Plafonddroogrek.nl

Schrijf je in en ontvang een kortingscode voor
10% korting op je bestelling!