Bezoek aan de leverancier - Plafonddroogrek.nl

Bezoek aan de leverancier

De reis

Tijdens mijn vakantie in Juli 2018 heb ik 2 dagen vrij gemaakt om naar de leverancier te rijden.  Van af mijn moeder, waar ik verbleef was het ruim 6 uur rijden. Polen is immers best groot, 9 keer groter dan Nederland.  Van af het zuiden reden we richting Warschau , hoofdstad van Polen.

Het bedrijf bevindt zich net buiten Warschau, in een klein rand dorpje, waar veel industriële bedrijven zich gevestigd hebben. Zo ook de leverancier.

Toen ik er naar toe reed stelde ik me een best groot bedrijf voor, met veel personeel en grote machines. Eenmaal daar was het niet zo groot en er werkten maar een paar mensen bij de productie, waaronder ook de dochter van de eigenaresse.

Het bedrijf

Het pand waar het bedrijf zich bevind is vrij klein, maar zeer efficiënt ingericht. Met hoge stellages, een aantal productie machines en 3 tafels waar de producten, met de hand, voor je in elkaar gezet worden.
Er achter bevindt zich het kantoor, showroom en kantine. 

leverancier Polen
Anna Pagowska
Dit zegt de eigenaresse Anna Pagowska er over: 

“Plafonddroogrekken worden al bijna 25 jaar in ons familiebedrijf geproduceerd, eerst door “Wadim Plast Narojek” (een heel groot internationaal producent van machines voor product industrie) en vanaf 1 september 2008 door de dochteronderneming “Pągowska”.  In de loop der jaren is het product geëvolueerd, zijn individuele elementen verbeterd om aan de hoge eisen van klanten te voldoen. Tijdens de productie, hechten we het grootste waarde aan het behoud van de hoge kwaliteit van het product, door het gebruik van moderne technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit . 

Belangrijkste punten bij de productie:

 • Duurzaamheid van het product
 • Een elegante vorm
 • Hoogste kwaliteit
 • Systematische controle van het productieproces
 • Aandacht voor detai
Samenwerking

We hebben een heel goed gesprek gehad over onze samenwerking, mijn exclusiviteit voor West-Europa en de producten die ik bij haar af neem.  We zijn allebei erg tevreden met het verloop van zaken en willen dit samen tot een groot succes brengen in heel Europa. Binnenkort gaat mijn website vertaald worden naar het Frans, Duits en Engels waardoor het bereik zich helemaal snel zal verspreiden. 

 

Warschau

Na de afspraak dat al om 09.00 was zijn we  met zijn allen naar de hoofdstad gereden, met de tram.  Ik was er zelf al heel lang niet geweest en wilde dat mijn kinderen het konden zien.  Het was toen bloed heet, 34 graden, maar met een windje er bij was het redelijk uit te houden.  De buitenwijken van de stad zien er niet zo leuk uit, best armoedig, grijs en niet onderhouden. Centrum en het oude gedeelte van de stad zijn wel heel modern en zo mooi om te zien. 

Echt een aanrader om deze stad een keer te bezoeken. Neem wel minimaal 3 dagen er voor, dan zie je veel meer dan wij in 1 dagje.  

warszawa-city
Warszawa-plein
warszawa-stare-miasto
Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

7 reacties op “Bezoek aan de leverancier”

 1. Leuke Blog:) Goed om zelf te ondervinden waar het product vandaan komt. Te zien wat er allemaal gebeurt en voelen of het allemaal juist is….. Pas dan kan je echt 100% achter je product staan en dat heb JIJ gedaan.
  Leuk!

 2. Wat leuk om de achtergrond van je product te lezen.
  Een klein familiebedrijf geeft er ook direct een andere waarde aan., dat is ook voor jouw marketing van toegevoegde waarde.
  Kun je mooie berichten over maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *