Plafonddroogrek op de Huishoudbeurs 2019 - Plafonddroogrek.nl

Plafonddroogrek op de Huishoudbeurs 2019

Huishoudbeurs 2019 

Heel tof om naar de Huishoudbeurs te gaan, ik ben nog geen 2 jaar bezig met mijn bedrijf en nu zo een grote stap zetten is wel erg spannend. Hoop geregel, voorbereidingen en het kost ook nog eens veel. Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen? 

 Met veel hulp van andere bedrijven om me heen. 

Bijna al deze bedrijven zijn, net als ik, nog niet zo lang geleden begonnen met hun onderneming. 

Doordat deze bedrijven in mij geïnvesteerd hebben, zet ik hun ook even in het zonnetje. Niet alleen online maar door middel van heeeeel veel flyers en een poster. 

Zo is het poster geworden:

abriposter-huishoudbeurs-2019
Hieronder zet ik alle bedrijven op een rij met wat uitleg over hun diensten:
Logo droomvallei uitgeverij

Droomvallei Uitgeverij  geeft fijne boeken uit, ook over ingewikkelde onderwerpen zoals omgaan met verslavingen, de vluchtelingenproblematiek of Alzheimer. Ze zijn via de (online)boekwinkels te bestellen.  https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/winkel/

Boeken voor volwassenen, kinderboeken. Maar ook themaboeken over bv pesten of cultuurverschillen.

 Kijk even of er iets leuks voor jouw er tussen is.
Flexmade logo huishoudbeurs

FlexMade maakt alles wat met stickers te maken heeft, logo’s, traktaties, kraam cadeau’s en zo veel meer.

Kijk even op hun site  https://www.flexmade.nl/  voor alle artikelen.

Zij hebben mij auto sticker gemaakt, waardoor ik niet alleen online te vinden ben, maar ook op de weg 🙂 

 
mimimma.nl

Bij MI MIMMA kun je terecht voor erg leuke sieraden versierd met slag letters. 

Namen van je kinderen op je armband? Of een leuke badge voor je huisdier met zijn naam er op en je tel. nummer? Babs Vdn Bout kan het allemaal voor je maken. 

Kijk voor alle sieraden op https://www.mimimma.nl/

Jolien Bijvank weet alles van lekkere gerechtjes en deelt ze ook vaak op haar pagina Get healthy for life

Wil je verantwoord eten en toch een maatje minder hebben? Neem zeker een kijkje bij haar. 

Ik ben al 3 kg kwijt door haar introductie programma te gebruiken. Soms is investeren in jezelf ook belangrijk.

ZEG
ZEG Helpt jou , als vrouw, om meer vertrouwen in jezelf te krijgen waardoor het opvoeden van je kinderen een stuk aangenamer wordt.  

Kijk op  https://yourhappyyou.nl/    voor tips of een vrijblijvend intake en Renate Jalving-Langhout neemt contact met jouw op.

 
Renske Mollink logo
Renskemollink.nl handgemaakte sieraden maakt super leuke handgemaakte sieraden, ik heb zelf ook een paar bij haar besteld en draag ze bijna dagelijks. 

Kijk zelf op https://renskemollink.nl/ voor de nieuwste collectie sieraden. Vooral de basic collectie is zo gaaf!

 
wasparfum.nl
 

Geur aan de was na een uur weg? 

Dat is verleden tijd. Wasparfum.nl geeft een langdurige geur boost. Lekker ruikende was in plaats van muffe geur. 

Wasparfum komt rechtstreeks uit Italië en is nieuw in Nederland en ik verkoop het ook in mijn webshop.

Van Kaat maakt een kinderfeestje echt een beleving voor de kinderen. 

Een kinderfeestje met hele leuke opdrachten, spelletjes en dit alles in één doos en een draaiboek. De kinderen praten nog dagen lang over na, zo leuk zijn de feestjes. 

Kijk op  www.vankaat.nl  voor inspiratie en welke feestjes je kan bestellen. Is echt heel leuk om te doen. 

 
Blackbird
 

Wil je matchende truien met leuke bij elkaar passende opdrukken?  Een super leuk idee als Valentijn cadeau trouwens. 

Daarnaast bedrukken zij alle soorten kleding met wat jij maar wilt. 

Zeker een bezoek op hun Facebook pagina BB.Blackbird waard. .

Superhelden-shop

Superheldenshop is een shop met interieur ideeën met en voor superhelden!

Badman behang, spaarpotten, nachtlampjes en baby-mobielen van bekende superhelden vliegen je om de oren.

Ik ben in ieder geval al fan  Kijk voor inspiratie en super leuke kado’s op www.superheldenshop.nl

 
 
slimhuishouden.nl

Toen ik net begonnen was met mijn webshop kwam ik Slim Huishouden tegen waar mijn product erg in de smaak viel. 

We hadden toen een win actie georganiseerd, waardoor ik nog steeds erg dankbaar voor ben. Mieke van Vollenhoven de eigenaresse voegde deze actie ook in haar “Huishouden op rolletjes” groep waardoor ik erg bekend werd onder de leden. 

Veel van deze leden werden mijn klanten dus ik ben super dankbaar voor deze samenwerking. 

Door deze samenwerkingen hoop ik ook voor al de genoemde bedrijven dat ze opvallen bij de bezoekers en misschien in de toekomst zelf aan de beurs deel zullen nemen, dan kunnen zij natuurlijk op mijn steun rekenen!

Alle klanten

Ik bedank al deze bedrijven, maar zonder klanten zou ik al helemaal nergens zijn. Bij deze wil ik alle klanten en toekomstige klanten bedanken voor al jullie aankopen en het vertrouwen in mij en mijn producten. Dank jullie wel!

Win-actie!

Ga jij naar de Huishoudbeurs? Meld je aan op de Facebook evenement en maak een foto als je daar bent , met de poster van al deze bedrijven op de achtergrond. Plaats deze online met #plafonddroogrekhhb19 en misschien win jij een leuk kado van één van deze ondernemers. 

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

8 reacties op “Plafonddroogrek op de Huishoudbeurs 2019”

 1. Geweldig gewoon het rek staat stevig op mijn ligbad en mijn pubers hangen netjes de handdoeken over het rekje …welke moeder wil dit nu niet zien

  Service is perfect snelle levering alleen maar complimenten waard

 2. Wat een leuke dat al deze bedrijven je steunen zodat je naar de huishoudbeurs kan. In welke hal sta je? Ik kom de eerste dag gezellig met mijn moeder. We zullen dan ook even bij jou komen kijken. Ik ben helemaal fan van jou droogrek????

 3. plafonddroogrek

  Dank je wel Anke, ik sta in het shop till you drop plaza. Deze week krijg ik precies te horen welke stand ik heb. Zou leuk zijn om kennis te maken. Tot dan!

 4. plafonddroogrek

  Hallo Chanty,
  Blij dat jouw badwasrek nog steeds voldoet aan de verwachtingen.
  Groetjes.

 5. Superleuke blog en wat een uitvinding: Plafonddroogrek!
  Heel veel succes, en bedankt voor de leuke samenwerking!
  Lieve groet,

  Diana Strampel
  Wasparfum.nl

 6. plafonddroogrek

  Dank je wel en tot snel. Het leukste vind ik wel dat we okk 1 dag samen zullen staan daar.

  Samen worden we groot!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *