Droogrek hangend - Plafonddroogrek.nl

Droogrek hangend

Een droogrek hangend gebruiken

Zoek je naar een nieuw droogrek? Wat zijn daarbij je wensen? Wil je veel of weinig was ophangen? De was ophangen is natuurlijk altijd beter dan het gebruik van een droger. Het is goedkoper en ook het milieu zal je dankbaar zijn. Veel mensen hangen de was graag buiten. Ze genieten van het lekkere luchtje aan het wasgoed en je hoeft binnen geen droogrek neer te zetten. Nu zitten er natuurlijk wel een aantal haken en ogen aan de was buiten drogen. Komt er geen bui? Dat zou jammer zijn. En als je overdag werkt, dan ga je niet aan het einde van de dag het wasgoed nog buiten ophangen. Is een wasrek binnen daarom voor jou onmisbaar? Vind je het echter niet prettig om een deurrekje in het trapgat te hangen? Op de vloer is ook geen alternatief omdat je al zo klein behuisd bent? Waar moet je zo’n droogrek toch neerzetten? Ideaal is een plafonddroogrek. Deze bevestig je aan het plafond en je hebt er nooit last meer van.

Voordelen van een droogrek hangend aan het plafond

Een plafonddroogrek biedt je veel voordelen. Deze rekken nemen geen ruimte in. Het wasgoed kan languit hangen waardoor het sneller droogt. De droogrekken die je aan het plafond bevestigt zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en met de kwaliteit is het zeker in orde. De rekken gaan jarenlang mee. Op een gegeven moment kan wel het touw dun worden of beschadigen.

Droogrek hangend

Dat is echter geen enkel probleem, want dat kun je zo weer vervangen. De exacte prijs is ook afhankelijk van de grootte van het plafonddroogrek. Neem je een klein rek, dan ben je goedkoper uit dan wanneer je een heel groot droogrek bestelt. Het voordeel van lange stangen is dat je bijvoorbeeld ook je beddengoed eraan kunt drogen. Wil je advies over deze wasrekken? Ik sta graag voor je klaar. Neem gerust even contact met me op.

Wasrek past in vrijwel iedere ruimte

Een droogrek dat je aan het plafond bevestigt valt nauwelijks op. Zeker als er geen was aan hangt zie je het amper. Je kunt het plafondroogrek eigenlijk overal wel monteren en meenemen bij verhuizing. Dit is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en situatie. Het gebeurt nogal eens dat mensen dit rek in de badkamer ophangen. Maar waarom zou je het niet op het terras of in de garage ophangen? Het enige dat je nodig hebt, is een plafond. Het grote voordeel van een praktisch droogrek is dat je niet hoeft te kiezen voor de droger. Je helpt daarbij het milieu en ook nog eens je eigen portemonnee. Bovendien slijt je wasgoed veel minder snel.