Droogrek - Plafonddroogrek.nl

Droogrek

Handig droogrek

De was drogen is iets wat vrijwel dagelijks terugkomt. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van de grootte van je huishouden. Als je alleen woont, heb je natuurlijk minder was dan wanneer je een aantal kinderen hebt. Toch is het nogal eens een issue hoe en waar je de was nu het beste kunt drogen. Zoek je een heel handig droogrek? Dan zou je weleens heel blij kunnen worden van een plafonddroogrek. Zit jij ook altijd te stoeien met de ruimte? Bij een plafonddroogrek is de ruimte geen enkel probleem. Daarnaast zijn deze droogrekken nog eens bijzonder praktisch ook.

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op. Ik helpen je graag. Veel mensen hangen deze rekken in de badkamer, maar het terras, de zolder of de garage zijn ook prima mogelijk. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft.

Droogrek aan het plafond monteren

Mensen proberen hun was soms buiten te drogen. Dat is natuurlijk een uitstekend idee. Je was ruikt lekker fris en je hoeft geen vochtige kleding binnen te hangen. Helaas is dit lang niet altijd mogelijk. Het regent of je hebt geen tuin waar dit mogelijk is. Moet je bijna elke dag naar je werk dan heb je ook geen tijd om ’s morgens de was buiten te hangen. Kom je uit je werk, dan is het natuurlijk niet heel zinvol meer. Zet je een droogrek in je slaapkamer of woonkamer, dan staat dat meestal niet al te fraai en in de weg. Op zolder kom je misschien ook ruimte te kort? Waarom hang je het droogrek dan niet eenvoudig aan het plafond? Het kost je dan geen extra ruimte en je was droogt veel sneller omdat het hoog hangt.

Droogrek

 Plafonddroogrekken zijn ideaal en absoluut niet duur om aan te schaffen. De prijs is voor het grootste gedeelte afhankelijk van de grootte van het wasrek. De duurzaamheid is uitstekend. De rekken gaan heel lang mee. Alleen het touw kan een keer kapot gaan. Dat kun je dan heel gemakkelijk en voor een klein bedrag vervangen. 

Wasrek voor handdoeken

Wil je op een droogrek hangend de natte handdoeken laten drogen? Je kunt een plafonddroogrek ook in de badkamer bevestigen. Alle natte handdoeken krijgen een plek op het wasrek en zeker als je de verwarming aan hebt zijn ze zo droog. Natuurlijk kun je er ook je natte kleding aan ophangen. Je hoeft niet bang te zijn voor druipend water op je vloer. Plafonddroogrekken zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Of je nu een groot of een klein model wilt, ik sta graag voor je klaar. De rekken met 7 stangen worden het meest gekozen. Ook de rekken met 5 en 6 stangen zijn heel gangbaar. Wil je bijvoorbeeld ook je beddengoed op het droogrek drogen, kies dan voor een van de grootste modellen van 180 of 200 cm.