Hoe was Huishoudbeurs 2019? - Plafonddroogrek.nl

Hoe was Huishoudbeurs 2019?

Huishoudbeurs 2019
Het is al een poos geleden en heb er niet zo veel over gehad, maar toch heb ik besloten om dit stukje (rampverhaal) met jullie te delen. 
 
Op 22 t/m 24 februari 2019 stond ik dan eindelijk op de HuishoudbeursDe voorbereiding er naar toe waren best heftig. Veel regelen: de voorraad, transport er van, hoe alles er uit zou zien, samenwerkingen waardoor ik dit mogelijk kon maken. Ook moesten er flyers komen en een showmodel en natuurlijk hulp om met mij te staan. 
De voorbereidingen

De voorraad was geregeld, want mijn plan was: ik ga mega veel verkopen. 

Samenwerking met diverse bedrijven was ook in orde. 

Ik had ook 500 goodie-bags gemaakt i.s.m diverse beginnende bedrijven.

Mijn grootste hulp was toch mijn dochter die de tasjes samen met mij vulde, 2 dagen op de beurs met mij stond en daar veel flyers uitdeelde . (heb jij een flyer gekregen? Je kan de code nog steeds inwisselen).

voorbereiding-huishoudbeurs-2019
Opbouw

22 februari was het heel vroeg toen we richting de RAI reden. Om 10 uur moest alles klaar staan. Mijn vriend (die zelf in de evenemneten opbouw werkt, handig, 😉 ) en zijn neefje gingen mij helpen met de opbouw. Mijn ruimte was erg klein (2mx2m) tussen 2 andere ondernemers, dus we moesten alles erg goed passend maken zodat het er nog wel goed uit zag. Gelukkig was dit gelukt en kon mijn avontuur op de beurs beginnen.

 

opbouw-huishoudbeurs-2019
huishoudbeurs-2019
wasparfum-dianne-huishoudbeurs2019--plafonddroogrek.nl

De beurs dagen

Ik stond er 3 dagen, samen met mijn dochter. De ruimte was klein, maar ik kon er alles in kwijt. En nu maar wachten op de bezoekers, er liepen veel mensen langs, maar verkoop bleef uit. Dit kwam vooral omdat mijn stand niet echt goed zichtbaar was, dus veel mensen konden mij niet goed zien en dus ook niet vinden. Maar dat kon de pret niet drukken, we gingen er helemaal voor!
De 2 de dag stond Diana van Wasparfum.nl ook bij mij. Het was leuk en gezellig en we hebben hoop wasparfum verkocht. Dat kan zij echt heel goed;) De verkoop van de rekken viel me echt tegen, maar ik begrijp wel dat je er niet mee wilt lopen op zo’n dag.

 

Moeite waard?

De Huishoudbeurs heeft mij erg veel gekost, ondanks de hulp van andere ondernemers en mijn dochter. Lichamelijk was  het ook echt heel zwaar, lange dagen met veel staan. Natuurlijk is het voor de naam bekendheid goed en ik kan zeggen : ‘Ik heb op de huishoudbeurs gestaan met mijn bedrijf” maar voor de 2de keer zou ik het nooit meer doen. Ik heb er echt van geleerd en hou het lekker met mijn online verkoop. Wat wel steeg na deze dagen, maar of het echt daardoor kwam?

Had jij mij gezien op de Huishoud beurs afgelopen jaar?  Zet het in de opmerkingen. Ben erg benieuwd.;)

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *