Mijn was- en droog tips voor je was. - Plafonddroogrek.nl

GRATIS verzending vanaf €100,-

Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden

Binnen 14 dagen retourneren

Op werkdagen voor 15.00 besteld, dezelfde dag verzonden
Binnen 14 dagen retourneren
GRATIS verzending vanaf €100,-
Vorige
Volgende

Wil je niet veel tijd per dag kwijt zijn aan het doen van je was en wil je niet dat het overal in het huis hangt? 

Volg een paar van deze tips:

  • Houd niet een speciale wasdag om alle was in één dag weg te werken, maar verspreid het wassen over de week. Als je alle was in één dag weg wilt werken zal je gegarandeerd een huis vol was hebben de komende dagen.  Door het aantal wasjes te verspreiden over de week verspreid je de grote hoop was. Daarnaast droogt minder was in huis sneller.

  • Benut loze ruimtes in huis. Loop eens rond in je huis en kijk waar het beste een droogrek of een waslijn zou passen, denk aan plekken waar je eigenlijk nooit over gedacht hebt. Een plafonddroogrek is ideaal hiervoor. Dit scheelt veel onbenutte ruimte.

  • Doordat het plafonddroogrek hoog hangt is je was stukken sneller droog en hangt je was niet in de weg.

plafonddroogrek 7 stangen in een badkamer
In de badkamer
plafonddroogrek weggewerkt in een nis
In een nis
trapgat plafonddroogrek
In een trapgat
  • Ruim de was direct op als het droog is. Hiermee voorkom je een hoop chaos in je huis en krijg je de rust in je ruimte.                          Probeer stapeltjes te maken per persoon, dan kan je alle kleding gelijk op de goede plekken wegzetten zonder nog eens te moeten sorteren.

  • Zit je wasmand vol met allerlei soorten kleding, varieer je wasmachine hier dan ook mee. Stop de wasmachine dus niet alleen vol met onderbroeken en sokken, maar maak een mix van kleding (houd wel rekening met een donkere, gekleurde of witte was). Dan past dit allemaal makkelijker op één wasrek.

  • Doe je toch alleen sokken en andere kleine dingen in één was, dan is je wasrek gelijk vol. Maak het jezelf makkelijker en bestel een set Leifheit kleingoed houders. Hier passen maar liefst 15 paar sokken en  20 onderbroeken op en je hebt nog veel meer plaats over voor veel andere was.

leifheit kleingoedhouders
  • Was je ‘s avonds altijd na elf uur of alleen in het weekend vanwege het goedkope stroomtarief? Zet dan een timer op je wasmachine. Stel je wasmachine in op 5 uur ‘s ochtends, precies genoeg tijd om de was te laten draaien voordat je wakker wordt. (echter niet aan te raden als je licht slaapt of als je kinderen snel van geluiden wakker worden) ‘s Ochtends kun je de was dan meteen ophangen, waardoor het ook sneller droogt dan in de avond. 

Heb je zelf nog tips of opmerkingen? Plaats ze hieronder.

Deze blog delen? Dit mag via een van de onderstaande knoppen:
Deel op facebook
Facebook
Deel op google
Google+
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

plafonddroogrek.nl-omslagfoto

Ontvang alle
Ins & Outs van Plafonddroogrek.nl

Schrijf je in en ontvang een kortingscode voor
10% korting op je bestelling!