Mijn was voor het plafonddroogrek en er na - Plafonddroogrek.nl

Mijn was voor het plafonddroogrek en er na

Speeltuin

Tijdje terug heb ik een plafonddroogrek van 200cm met 7 stangen bij Nicole gemonteerd. Ik ken haar van de speeltuin De Bras waar ik vrijwilliger ben.  Als de kinderen spelen, gaan moeders vaak een praatje maken en zo kwam mijn webshop ter sprake. Zij vond het een top oplossing voor in haar kamer, waar eerst een staand rekje stond. Na een paar weken over nadenken heeft zij het plafonddroogrek besteld, met montage

Montage

We hebben een montage afspraak ingepland op een dag dat het voor ons allebei goed uitkwam. Het duurt meestal een uurtje of anderhalf om alles goed geplaatst te hebben.  Hier een paar foto’s hoe dat ging.

plafonddroogrek-afmeten
Alles goed afmeten
montaren van een plafonddroogrek
8 gaten boren
montage-plafonddroogrek-touwtjes-rijgen
Alles vastmaken en touwtjes doorheen rijgen
plafonddroogrek-hangt
Klaar voor gebruik
Navraag

Als alles klaar is ga ik weg, maar ben ik altijd wel benieuwd hoe de klant het gebruik van de rek vindt. Ik stuur van af nu een tevredenheid mailtje om een paar vragen te beantwoorden.  Maar meestal blijft het daar bij. 

Als je iemand vaker ziet, wil ik er natuurlijk veel meer over horen. Zo ook bij Nicole, ik kwam haar laatst weer tegen in de Speeltuin en vroeg haar er naar. Haar bevindingen moest ik gewoon met jullie delen, zo leuk vond ik het.

al mijn was
Zo deed ik de was:

Nicole: “Ik ben een type mens, die snel en makkelijk al me was wil doen. Dus hop er gaat een was in de machine, daarna in de droger en vervolgens als een grote hoop in een wasmand word gegooid, omdat de volgende was al kaar was en in de droger moest. Vervolgens moest ik dus meer strijken want het kwam zomaar voor dat ik dan 3 dagen later een keer die hele wasmand ging weg vouwen. 

 

Zo gaat het nu:

Tot dat ik mijn plafonddroogrek kreeg ik was er wat sceptisch over, ik dacht mijn was gaat uit de weg staan en dat’s it, maar niks bleek waar. Het droogt echt veel sneller als aan een gewoon rek en is super makkelijk systeem, maar waar ik tot mijn verbazing achter kwam, is dat je dus minder hoeft te strijken omdat het hoog hangt Ook vouw ik gelijk alles weg, omdat je de kleding  per stuk in je handen heb, vouw je het dus automatisch gelijk op. 

Eind resultaat: geen volle wasmanden meer met was wat gestreken of gevouwen moet  worden.” 

was bij Nicole-plafonddroogrek.nl
Het droogrek verandert je was routine

Eerst deed Nicole bijna alles in de droger, dat was voor haar makkelijker en er paste niet zo veel op haar staand rekje.  Nu gaan alleen de handdoeken, kussens of een dekbed en slaapzakjes van haar zoontje er in. De rest hangt ze op het plafonddroogrek omdat het toch sneller droogt dan voorheen.  Ze zou haar was niet meer zonder willen doen.  

Dat een droogrek zo veel kan veranderen he?!  Meer weten? klik hier onder.

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *