Plafonddroogrek en een droger? - Plafonddroogrek.nl

Plafonddroogrek en een droger?

Een droger cadeau

Ja, je leest het goed, ik heb sinds kort een droger, cadeau gekregen van mijn lieve schoonmoeder. Zij wilde deze eigenlijk aan iemand anders geven, maar dat ging niet meer door. Zij belde ons op of wij de drogen wilden en een cadeau weiger je toch niet?! 

Niet nodig?

Sinds ik op mijzelf woon (sinds ’96 al weer, wat gaat de tijd toch hard )  heb ik geen droger nodig gehad. Nu eigenlijk nog steeds niet, maar het is soms toch wel handig.  

Veel mensen gebruiken een droger heel regelmatig, waardoor hun was zich ophoopt. Zo deed Nicole het ook. Haar verhaal lees je in deze blog.  Maar waarvoor zou ik het gebruiken?  Zeker voor mijn donzen kussens .

droger-plafonddroogrek.nl
Opvang bak

Omdat ik een droger met een slurf kreeg, was even de vraag waar ik hem zou plaatsen. Zolder was de perfecte plaats hiervoor, maar de uitgang naar buiten is op 3 meter hoogte. Dit is te hoog om de afvoer te plaatsen, dus zocht ik naar een andere oplossing. Op internet vond in een opvangbak (door er op te klikken ga je naar hun shop).

Een ideale oplossing. Zo kan de droger overal geplaatst worden en is uitgang naar buiten niet meer nodig. Wel is goede ventilatie belangrijk, maar dat is met een droogrek ook zo.

 
droge handdoeken-plafonddroogrek.nl
mijn was-plafonddroogrek.nl
En hoe doe ik het nu?
Voorheen nam ik kleding of andere dingen die in de droger moesten, mee naar mijn werk (stomerij), maar dat kon niet altijd en nu ik minder daar werk, kan ik het thuis doen. 
 
Enkel onze handdoeken en werkkleding van mijn vriend gaan regelmatig in de droger. De handdoeken zijn stukken zachter, zo heerlijk en omdat mijn vriend vaak zijn regenkleding of andere jassen de volgende dag weer nodig heeft, droog ik dat nog even snel, voordat de oudste naar bed gaat.  Zij slaapt op zolder. 
 
Nu kan ik 3 wasmachines draaien op een zaterdag en  1 daarvan gaat de droger in. De rest hangt op 2 plafonddroogrekken van 2m met 6 stangen. Zo als je ziet heb ik nog stangen over, mocht er nog nodig zijn om een wasje extra te draaien. Hoe ik het hiervoor deed lees je hier.
 

Hoe doe jij het? Alles op een droogrek of in de droger? Of wissel je het af?

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *