Slim Doekje van Slim Huishouden - Plafonddroogrek.nl

Slim Doekje van Slim Huishouden

In het algemeen gaan mijn blogs over wassen, vlekken verwijderen ende was drogen, maar dit wilde ik heel graag met jullie delen. Want ook ik doe aan huishouden.

Het lang verwachte doekje kwam nu eindelijk binnen. Door Slim Huishouden was beloofd dat je met dit doekje alle vlekken aankunt in huis.

 

Slim huishouden doekje

Streeploos ramen schoonmaken, hoogglans meubels zonder vegen en dat je niet eens een schoonmaak middel er voor nodig hebt. Dit wilde ik ook!
Met een 7 jarige in huis zijn overal vette en vieze handafdrukken te zien en steeds met een sopje overal achterna lopen, heb ik geen tijd en zin in. 

Zodra ik het pakketje opende was het al duidelijk hoe en wat.  Even doorlezen en poetsen maar. Enige wat mij verbaasde was het grootte van het doekje.  Ik ben niet zo van die grote doeken, dus heb ik deze in 4 stukken verdeeld (sorry Mieke).  Dat werkt stukken beter voor mij. 

schone glazen salontafel

1 stukje natgemaakt en aan het werk gegaan, gelijk was mij opgevallen dat het geen stofresten naliet. Elk ander doekje deed dat wel als ik iets nat afnam. Hier werd ik zo blij van 🙂 Ik heb witte meubels en daar zie je dus alles op, nu dus fluitje van een cent om even een doekje over heen te halen.

 

Daarna was mijn glazen salontafel aan de beurt, vol met vegen, strepen en vette handafdrukken. Eerst met een nat stuk schoongemaakt en nagedroogd met een droog stuk. WOW wat een super resultaat, mijn tafel was in jaren niet meer zo schoon geweest. Er zitten wel was gebruikssporen qua krasjes op , maar nu zie je die bijna niet meer. Waarom is het doekje nu pas verkrijgbaar? Dit scheelt zo veel werk en frustratie in het huishouden.

Met een bijna witte keuken is het ook geen pretje om deze steeds maar af te nemen, soms wel 2 a 3 keer per dag.  We hebben toch wel leukere dingen te doen dan dat?!

 

schone witte keukenkastjes

Met het Slimme Doekje heb ik alle kastjes van boven naar beneden afgenomen, hoefde deze alleen weer nat te maken en poetsen maar. Zo laten drogen en het was schoon, geen vegen of spetters meer te zien. Zelfs vet vlekjes waren er meteen af, zonder eerst in hoeven te spuiten met een ontvetter. 

Voortaan ben ik stukken sneller klaar met afstoffen, poetsen en mijn glaswerk afnemen. Dit gaat mij zo veel kostbare tijd besparen dat ik beter kan besteden aan mijn kinderen, me-time en mijn webshop natuurlijk. 

Dank je wel Slim Huishouden voor het uitvinden van dit doekje en ik raad het echt iedereen aan.  Op hun website kun je nog meer leuke en handige tips lezen en zelfs schoonmaak schema’s bijhouden via de website of in een handige app.

Na gebruik kun je het doekje wassen met andere vaatdoeken, keuken doeken en handdoeken op 90 graden zonder wasverzachter. Ik hang ze daarna op mijn plafonddroogrek op zolder. 

Heb jij leuke en handige schoonmaak tips? Plaats ze hieronder of op mijn facebookpagina en vergeet deze blog niet te delen 😉

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

2 reacties op “Slim Doekje van Slim Huishouden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *