Wassen met laurieblad werkt - Plafonddroogrek.nl

Doe een laurierblad in de was. Het effect is echt  verrassend!
Kleding wassen lijkt misschien heel eenvoudig en iedereen kan het. Maar mensen zoeken regelmatig op internet naar informatie over dit onderwerp. De vragen gaan bijvoorbeeld over de frequentie van het wassen van pyjama’s, beddengoed en handdoeken of manieren om vlekken te verwijderen. Maar wat doe je als jouw kleding verkleurd is? Ik heb hiervoor een eenvoudige thuistrucje  gevonden.

Verkleurde kleding – wat nu?
Ik denk dat iedereen wel eens per ongeluk een rode of zwarte sok in de witte was heeft gegooid. Het resultaat van zo’n foutje is helaas verkleurde kleding. Een dergelijke fout kan worden teruggedraaid en je hoeft geen bleekmiddel of andere chemicaliën te gebruiken. Verkleurde witte wasgoed krijg je terug wit met drie producten die je in je keuken hebt staan.

Ongebruikelijk gebruik van laurierblad
Wat te doen als we bij het openen van de wasmachine roze of grijze kleding vinden in plaats van witte kleding? Er is een heel eenvoudige truc om wasgoed terug wit te krijgen nadat het niet langer sneeuwwit is. Allereerst heb je een handvol laurierblaadjes nodig. Doe ze in een pan, giet water er overheen, kook ze en laat het 20 minuten afkoelen. Verkleurd wasgoed doe je in een kom overgiet je met het voorbereide afkooksel. Nadat het helemaal is afgekoeld, haal je de kleding uit de kom.

De volgende stap is om 4-5 pakjes (eetlepels) bakpoeder  in het water met laurierbladextract te gieten en dit goed te mengen. Doe het wasgoed opnieuw in de voorbereide oplossing en laat het 2-3 uur staan. Na deze tijd moet de kleding opnieuw in de wasmachine worden gewassen.

Deze methode om keukenproducten te gebruiken is om de was weer wit en fris te maken. Dit is een betrouwbare truc die velen van ons zeker moeten weten.

Laat me weten of jij het geprobeerd en of jouw was weer mooi wit is geworden.

Deze blog delen? Dit mag via een van de onderstaande knoppen:
Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ontdek de nieuwste wasparfum geur NEVE

Verkrijgbaar in 10ml, 100ml en 500ml

plafonddroogrek.nl-omslagfoto

Wordt vaste klant en
 krijg altijd 5% korting 
op jouw aankopen.

Nog geen vaste klant? 
Dit kun je worden bij afrekenen. 

Laagdrempelig kennismaken 
met wasparfum? 
Ontdek de 3 nieuwste geurtjes  
Sole, Thomas en Neve!