Waarom een plafonddroogrek? - Plafonddroogrek.nl

Waarom een plafonddroogrek?

Plafonddroogrek – prijzen, soorten, beoordelingen, aanbevolen modellen

Het belangrijkste criterium voor het kiezen van een wasrek is de grootte. Het punt is dat het zo weinig mogelijk ruimte inneemt en tegelijkertijd praktisch moet zijn. Het blijkt dat beide kunnen worden gecombineerd. Een plafonddroogrek is in dit opzicht een uitstekende oplossing. Gemonteerd aan het plafond, neemt het geen ruimte in beslag en stoort het dus op geen enkele manier. Het kan ook worden gebruikt als handdoek rekje

PLAFONDDROOGREK-PROMO-plafonddroogrek.nl
Plafonddroogrek in diverse soorten

Het plafonddroogrek is een zeer handige oplossing voor het effectief en snel drogen van wasgoed in de badkamer. Gemonteerd in de badkamer (omdat dit de locatie is die het meest gekozen wordt), kun je zelfs zeer natte kleding drogen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat water van stoffen op de vloer of op de panelen druppelt. Verschillende modellen plafonddroogrekken zijn in vele maten te koop. Dankzij dit kun je de grootte van de droogrek gemakkelijk aanpassen aan elke kamer. 

Een plafonddroogrek is verkrijgbaar in verschillende versies. Het kan lang of kort zijn met verschillende aantallen stangen. De meest populaire, vanwege het grote droogoppervlak, is een plafonddroger met 7 stangen. Apparaten uitgerust met 6 en 5 stangen zijn ook erg populair. De breedte van het droogrek hangt voornamelijk af van de grootte van het oppervlak waarop deze moet worden gemonteerd. Vrijwel de meeste rekken zijn gemaakt van plastic gecoate stangen, dat veilig is voor ons wasgoed. De hangende plafonddroogrek wordt gebruikt voor het drogen van zowel kleding als ondergoed. Voor de laatste gebruik ik  Leifheit kleingoedhouders, waardoor je zelfs  plaats bespaart op je droogrek. En je kunt er grote lappen beddengoed op drogen.

plafonddroogrek-stangen-uitmeten
beddengoed-plafonddroogrek
Plafonddroogrek en de voordelen

Een plafonddroogrek heeft veel voordelen. Een daarvan is het al genoemde gebruiksgemak. Montage boven het bad laat je toe om zelfs zeer natte kleding te drogen. Druipend water stroomt het riool in, zonder onaangename verrassingen op de vloer te veroorzaken. Een natte vloer kan erg gevaarlijk zijn.

Een ander voordeel van de plafonddroogrek is dat hij dagelijks ongebruikte ruimte inneemt. Dankzij dit veroorzaakt het apparaat geen problemen in het dagelijks gebruik. Elk aantal stangen betekent dat je het droog oppervlak kunnen aanpassen aan de grootte van de kamer.

De was rekken zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen weersomstandigheden. Hierdoor kunnen ze op de plafonds van verschillende kamers worden gemonteerd. Een hangende droogrek is geen dure investering. Het zijn maar een paar tientallen euro’s, en het zal lang worden gebruikt. Het enige dat beschadigd kan raken, is de touw. Deze kun je ook los bestellen in de web-shop.

Plafonddroogrek en de prijzen

De prijzen van individuele modellen plafonddroogrekken  variërt afhankelijk van de lengte en het aantal stangen. Een 7-stangen plafonddroogrek met een lengte van 0,90 m kost bijvoorbeeld al €29,95. Met hetzelfde aantal stangen, maar 1,6 m lang, betalen je €52,95. Hoe langer de stangen, hoe duurder het droogrek zal zijn.

In mijn webshop vind je ook droogrekken met 6 stangen, waarvan de prijs afhankelijk is van de lengte en in het bereik vanaf  €29.95 tot €59,95 ligt. De prijs van een wandrek met 5 stangen, die te koop is bij mij, is tussen €29,95 en €69,95

Meningen over plafonddroogrekken

Traditionele wasrekken zijn populair, maar ze worden niet altijd gekenmerkt door goede meningen. De belangrijkste reden is vaak hun onuitvoerbaarheid. Een wasrek, bijvoorbeeld op een balkon, kan door de wind omvallen en beschadigen. Een gewoon wasrek staat ook overal op de grond.

De plafonddroogrek veroorzaakt niet zoveel problemen. De klanten aanbevelen het apparaat niet alleen vanwege het gebruiksgemak, maar ook vanwege de eenvoudige installatie. Bovendien ziet de hangende droogrek er mooi uit en past hij goed in het decor van elke kamer. Zonder was erop is het nauwelijks zichtbaar.

Goede beoordelingen komen ook voort uit een brede selectie modellen. Dankzij de verschillende lengtes van de stangen kun je eenvoudig een wasrek kiezen die in het beoogde plafondoppervlak past. Dankzij de weerstand van het materiaal kan ook overal worden gemonteerd. Meer klant ervaringen lees je op deze speciale pagina.

Plafonddroogrek – mogelijke montageplaatsen

Het plafonddroogrek kan overal worden gemonteerd. Het hangt allemaal af van jouw voorkeuren. Meestal dient het apparaat als een badkamer rek. Maar wordt ook steeds vaker  in de garage of op het terras opgehangen. Als er maar een plafond is om deze op te hangen.

Hangende modellen worden ook gebruikt in droog/was kamers. Deze droogrekken zijn duurzaam, waardoor ze een grote hoeveelheid wasgoed aan kunnen. Bovendien zorgen plafonddroogrekken  ervoor dat onze was fris ruikt. De prijs van de droogrekken is ook nog eens betaalbaar, dus iedereen kan worden verleid door dit praktische wasrek voor het drogen van kleding.

plafonddroogrek waskamer -plafonddroogrek.nl
Conclussie

Een goede droogrek is een essentieel element van elke huishouden. Daarom is het belangrijk dat het praktisch is en niet teveel ruimte in beslag neemt. De beste oplossing in dit geval is de plafonddroogrek. Een brede selectie modellen betekent dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden. Je kunt eenvoudig de maximaal mogelijke lengte van het wasrek nemen. Je hoeft alleen nog te beslissen of het een plafonddroogrek van 5, 6 of 7 stangen wordt.

Droogrek hangend
Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *