Was heerlijk laten ruiken? - Plafonddroogrek.nl

Was heerlijk laten ruiken?

Een simpele vraag

Tijd terug had ik mijn Facebook fans gevraagd of zij wisten welke wasverzachter het meest naar buiten gedroogde was rook.  In deze post kun je alle reacties lezen.  Vooral de reactie van Jackie Nachtegaal vond ik interessant: 

“Echt een paar druppels van het Wasparfum.nl is voldoende , nee heb geen connectie of zo met ze hoor .. maar ik ben gewoon zo overdonderd door de geur en hoelang het lekker ruikt … echt ga het proberen je wil niks anders voor je beddengoed.”

Proberen?

Waarom zou ik het niet proberen? Ik heb eerst even op de website gekeken en via een bericht naar meer informatie gevraagd. Diana Strampel van Wasparfum.nl vond mijn vraag zo leuk dat ze aanbood om mij alle 6 geuren te sturen om te proberen.  En wat was het een leuk pakketje om te krijgen. 

Wasparfum proefjes -plafonddroogrek.nl
De geuren: 

Zo worden de geuren omschreven :

Perla:  is een verfijnde, fris zachte geur. Het is uitermate geschikt voor het wassen van gordijnen en linnengoed, maar ook voor alle soorten kleding.
Geur: Bloemenparfum van Jasmijn, vergezeld met houtgeuren en fruitaroma’s

 Smeraldo: is een wat zachtere geur. Bijzonder geschikt voor het wassen van fijne materialen zoals wol, zijde en linnen.
Geur: Witte musk, zacht en licht zoete ondertonen van zoete vijgen die de aanwezigheid van margriet en wilde roos versterken

Agata is geschikt voor alle soorten was! Het geeft de was een heerlijke, bloemige, frisse geur en…..de geur houdt langdurig aan! 
Geur: Bloemenparfum, fris, fruitig met een lichte muskusnuance

Aquamarinais een ‘allround’ geur en is geschikt voor alle soorten textiel. Het is een frisse geur die het ook goed voor de herenkleding doet.
Geur: Frisse, bloemige geur met Musky ondertonen.

Diamante: Deze ‘alround geur’ werkt fantastisch voor alle soorten kleding en laat een fris, zwoele geur achter op (werk) kleding, gordijnen en alle andere soorten textiel! 
Geur: Intens bloemig parfum, met houtachtige en muskusachtige ondertonen

Topazio: Bijzonder geschikt voor bijv. het wassen van textiel met penetrante geuren zoals honden,- en kattenmanden. Kussenhoezen, gordijnen enz.
Geur: Wasparfum Topazio is een wat scherpere geur, maar toch verfijnd. Een pittige, fruitige geur van zoete mandarijn.

Diana van Wasparfum legt je in het filmpje uit hoe je wasparfum het beste kunt gebruiken:

De test:

Bij de eerste was dat gewassen moest worden, probeerde ik gelijk de Diamante. Deze leek mij erg lekker toen ik het zo uit het flesje rook. Ik had 2 dopjes (bijna half flesje 5 ml) in het wasverzachter bakje gedaan.  De eerste ervaring toen ik het deurtje van de wasmachine open deed: wat heerlijk. Eenmaal de was opgehangen vond ik het iets te sterk ruiken.  

De volgende was heb ik met Agata gewassen, deze geur was heerlijk fris en niet zo overheersend.  Daarna de Aquamarina en deze is wel mijn favoriet. Als de was droog is ruikt het bijna naar buitenlucht. Daar was ik dus naar op zoek. 

De andere geuren vind ik ook lekker ruiken, maar sommige hebben voor mij een te overheersende parfum lucht. Het is natuurlijk voor ieder anders hoe je de geur ervaart en hoeveel druppels (ml) wasparfum je er in doet.  

lekker ruikende was

 

Ik ben zeker overtuigd van de geur en zal voortaan de 2 frisse geuren ook gebruiken. 

Heb je onlangs een bestelling bij mij gedaan en vraag je je af, waar de zakjes naar ruiken? 

Hiernaar dus. Heerlijk he! 

Wil jij nu ook deze heerlijke geuren proberen? Het proefpakket is nu te bestellen. Of gelijk de Agata of Aquamarina flesje van 100 ml bestellen? Dit kan nu in mijn Web-Shop.  Inmiddels heb ik de meeste geuren opgenomen in de shop.  Ook zijn de 500ml flessen verkrijgbaar. 

Welke geur lijkt jou het lekkerst? 

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

Gosia Zertka

Gosia Zertka

Ik ken plafonddroogrekken nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde. Veel families hadden ze. Eind jaren ’80 verhuisde ik naar Nederland en nam er één mee. Het is een ideaal systeem: bespaart ruimte en de was droogt sneller. Dat gun ik iedereen! Ook een plafonddroogrek? Bekijk het hier!

3 reacties op “Was heerlijk laten ruiken?”

  1. Ik heb ook deze was parfums gebruikt. Ik was er eerst heel blij mee tot ik meer bestelde. Toen zag ik het giflabel erop staan. Die stond niet op mijn eerste fles van Agata en ook niet de 2e, maar op de website blijkt deze ook een gif label te hebben.. nu een beetje gevallen in de Rabithole van Google waarbij wordt aangegeven dat de musk geuren (ondanks dat vele ze gebruiken) super milieu onvriendelijk zijn en dat de gifstoffen niet volledig gezuiverd kunnen worden… jammer. Ik ga mijn flessen ergens inleveren.. maar ik kan ze niet met een goed gevoel meer gebruiken.

  2. plafonddroogrek

    Dank je voor je reactie, Lisanne. In het begin hadden de flessen idd geen waarschuwing tekens er op. Sinds een tijdje wel en dit moet er ook op staan omdat het in geconcentreerd vorm , dus zo uit de fles in grote hoeveelheden erg slecht voor het milieu is. Net als alle andere was en schoonmaak middelen. Echter je hebt maar zo weinig nodig per was en het wordt zo verdund per wasbeurt, dat het heel erg meevalt wat er uiteindelijk in het riool terecht komt. En idd de flessen kun je het beste bij plastic afvalbakken weggooien, daar worden ze gerecycled en belandt het niet in de brandovens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *